torstai 8. heinäkuuta 2010

Helteet jatkuvat edelleen ja treenien tekeminen on hiukan tukalaa. Onneksi ei vielä tänään tarvinnut tehdä kovin kuormittavaa ratatreeniä. Ohjelmassa oli 2x600m (1.40,1.38) sekä 3x400 (62.2, 63.4, 62,7) sekä aitakävelyä. Harjun kentälle ei käynyt yhtään tuulenvirettä ja kisapaita oli aivan litimärkä reenistä. Jalat tuntuivat toimivan ihan kohtalaisesti. Ennen sunnuntain kisaa ohjelmassa on kevyt reipas ja lauantaina ajattelin rullailla reilusti satasia. Ainakin ne toimivat viimeksi.

Jalkapallossa on enää yksi peli jäljellä. Mulla ei ole suurta suosikkia finaalissa. Pääasia että peli on tapahtumarikas ja turhilta tönimisiltä vältytään. JKU:n bussi kulkee juuri silloin Perersörestä takaisin Jyväskylään. Pitää toivoa että pysähdytään johonkin huoltsikalle katsomaan peliä. Toivottavasti myös bussissa istuu tyytyväisiä juoksijoita mitaleita kaulassa. Tällä kertaa JKU:lta lähtee matkaan yli 20 joukkuetta, mikä on ihan hyvä määrä se.

7 kommenttia:

  1. Saattaahan noita kaksikin olla...

    laskeskeskelija

    VastaaPoista
  2. Joo otteluita kaksi, muuta PELEJÄ yksi..

    VastaaPoista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Tsempit viestiin. Ottakaahan mitali sieltä!

    VastaaPoista
  5. Onneksi olkoon mitalista! Oli kyllä raaka taktiikka Henalta paahtaa täyttä raikua koko ajan, eikä jäädä kyttäilemään, mutta sen ansiosta teille tuli mistku. Jos Hena olisi jäänyt löysäilemään, eikä painanut saman tien Lahtiosta ohi tämän kiinni saatuaan, Hamberi oli saanut hengäsdysaikaa ja mitskusta olisi tullut lopussa paljon tiukempi otatus. Nyt homma oli selvä jo 150m ennen maalia.

    VastaaPoista
  6. Aika moni tajusi, että Manninen juoksee lähinnä pronssista, kun läksi Lahtion ja Hammin edelle vetämään, mutta Mertaranta ei tilanteesta ollut hajulla. Ilmeisesti Mertsi ei ihan hirveän syvällä ole kotimaisessa kestojuoksussa.

    TTT

    VastaaPoista