tiistai 20. heinäkuuta 2010

polkkaa

Marjavarasto talvea varten on täydennetty. Ostin kuin ostinkin Minimanin edestä laatikollisen polkka-mansikoita. Fillarin etustongalla sain laatikon kotiin kyysättyä kaatumatta. Perkastin osan marjoista ulkona nautiskellen kesäisestä säästä. Muutama koemaistiainenkin tuli otettua. Aitoa laatutavaraa ja tuovat iloa moneen kertaan aamupuuroon sekoitettuna.

Päivän projektiin kuului käynti kirjastolla. Kunnianhimoisena tavoitteena oli kahlata läpi erittäin tylsää ja teoreettista tenttikirjaa. Parit muistiinpanot kirjattuani iski järkyttävä unen tarve ja poistuin vähin äänin lukusalista. Taas oli liha henkeä heikompi. Kävelin keskustan läpi kämpille ja kävin ne mansikat ostamassa. Ennen iltareeniä tuli otettua ne pakolliset päikkäritkin.

Rataharjoitus piti sisällään 6x1000m sellaista semikovaa. Ajatuksena on nyt rasittaa sitä hapennottoa kohtuu pitkillä vedoilla. Ehkä se vitonenkin sieltä vielä kulkee. Sunnuntain kisa tuntui vielä pohkeissa kun lähdin ekoihin vetoihin. Se juostiin tarkoituksella 3.05. Seuraavat neljä olivat tasan 3.00 ja viimeinen kirimällä 2.50. Rehellisyyden nimissä noihinkin vauhteihin sai tehdä kohtalaisesti töitä. Kevyesti rullaamalla kolmen minuutin vauhtiin siis en pysty. Askellus tuntuu kohtuu terävältä ja ryhdikkäältä. Ehkä alkukesän lyhyet ratavedot tekivät hyvää. Nyt haetaan sitä kestoa Kalevan Kisoja varten. Tavoitteiksi olen asettanut 14.40 ja 30.40. Sijoituksella ei ole väliä. Yksi mitalihan mulla on jo!

3 kommenttia:

  1. Tottakai tavoitteenasi tulee olla mitali, ettet jää "yksinkertaiseksi" mitalistiksi :-)

    VastaaPoista
  2. Mulla on jo viisi (3xviestit, 1xmaraton ja 1xrata). Pojallasi taitaa olla enemmän, mutta muutamakin on ihan kiva omistaa :)

    VastaaPoista
  3. tarkoitin Kalevan Kisa mitalia !

    -kestokoutsi-

    VastaaPoista