torstai 29. heinäkuuta 2010

kesän kuumin päivä +34c!

Barceloonan mielenkiintoisimpia lajeja eli kestomatkoja on juostu jo tovin. Kympin kisa oli mielenkiintoinen ja voittaja oli luonnollisesti kovakuntoisin. Tonnivitosen alkueriä oli hauska seurata samoin kuin juuri päättyneitä viiden tonnin alkueriä. Azerbaitsanin miehen erävoitto hieman ihmetytti, kun sellainen kiri lähti. Viikonloppuna saan seurata maratoneja ja ottaa rennosti.

Treenipuolella tänään piipahdettiin radalla. Juoksemani 5x400m kulki yllättävän hyvin aikoihin 64-63 400m hölkkäpalautuksella. Päälle juoksin 3x200m aikoihin 29-28. Juoksussa tuntui olevan sopiva rytmi päällä vaikka hiukan pelottikin kovat helteet. Pelastukseksi koitui Venäjän maastopalot, sillä savusumu selkeästi peitti taivasta mikä hiukan helpotti tilannetta. Hiki siinä juostessa kuitenkin tuli, mutta se kuuluu asiaan.

Rentouttavan särkylääkkeen syöminen jatkuu edelleen ja samoin kuin voimanpesän eli keskivartalon treenaaminen. Toivomuslistalla on, että ensi torstaina vitosen viivalla Kajaanissa juoksee palautunut ja nousukuntoinen maratoonari.

1 kommentti: