perjantai 16. heinäkuuta 2010

Sinkkumiehellä pitää olla puuhasteltavaa perjantaille, niin ei tylsyys iske. Kuluneella viikolla ehti kyllä tapahtua kaikenlaista, että ihan hyvä onkin möllöttää yksi ilta kämpillä. Silti tekisi mieli ravata sinne ja tänne. Ennen kaikkea makoilla biitsillä.

Olin tänään aamulenkillä jo kello kuusi. Olisin jättänyt aamulenkin jo väliin, mutta sellaista hikikarpaloa iski päälle aamuaurinkon paistellessa että ei auttanut kuin lähteä ulkoilemaan. Päivän työvelvollisuudet sain hoidettua kunnialla ja palasin niiden jälkeen kämpille huilimaan. Herättyäni mietin mitä sitä tekisi. Iltalenkille ei viitsisi päivän kuumimpaan aikaan mennä. Päätin lähteä Minimaniin shoppailemaan. Mansikat jäivät vielä myyjälle, kun 29 euroa olisi pitänyt maksaa laatikosta tuota herkkua. Tuon niitä sitten myöhemmin kotoa pakasterasioissa. Mukaan sen sijaan tarttui vesimeloni, jota olen puputtanut illan mittaan. Energiaa iltalenkin jälkeen oli sen verran, että vielä Tieston soidessa innostuin pesemään parvekkeen lasit. Nyt niistä näkee taas läpi..

Treeni oli yksinkertaisuudessaan 2km+2x10x100m/100m hölkkä pal.+4km vr. Aamulla oli se tukkoinen 7km+1x100m

6 kommenttia:

  1. Jaa oliko minimanis noin kallitta mansikoita. Seppälän prismas tais olla eilen perjantaina 19,90 laatikko.
    Nää on näitä tärkeääkin tärkeämpiä spekulaatioita..

    VastaaPoista
  2. Sinkku on hauska termi...ennenvanhaan "saamattomia" sanottiin vanhoiksi pojiksi.

    VastaaPoista
  3. Joo toi mansikkateema on kyllä tämän hetken kuumin puheenaihe.

    Rakkalla lapsella on monta nimeä :)

    VastaaPoista
  4. Ei mahdu kaaliin tuollainen anonyymin kirjoittelu. Jos ei ole munaa käyttää oma nimeään, niin ei kannattaisi ainakaan harjoittaa tuollaista täysin vyön alle menevää vittuilua, joka ei liity mitenkään kestävyyjuoksuun. Minkälainen ihminen oikein harrastaa moista? Mikä on mennyt kasvatuksessa pieleen?

    VastaaPoista
  5. Minkälainen ihminen oikein harrastaa moista? -pieni

    Mikä on mennyt kasvatuksessa pieleen? -kaikki

    VastaaPoista
  6. Mansikat on vahva diureetti, kantsiikohan niitä syödä näin kuumilla keleillä ? Eli hyvä jos jätät niiden syönnin talveen...kun oot valmiiksi jo riittävän kuivassa kunnossa. Tsemppiä Lapinlahdelle !

    VastaaPoista