maanantai 19. heinäkuuta 2010

HTC "älypuhelin" kuten niitä kutsutaan, on päivitetty. Siihen menikin pitkälle alkuiltaan, ennen kuin projekti oli valmis. Ensiksi piti koneelle ladata synkronointiohjelma, jonka jälkeen puhelimen päivitys käynnistyi. HTC:n nettisivuilta piti tätä ennen löytää sopiva päivitys oikeaan puhelinmalliin. Paljon sieltäkin tavaraa löytyy ja aikaa saa kulumaan. Nyt kuitenkin puhelin hälyttää normaalisti ja puhelut tulevat läpi, se on pääasia.

Päivällä olin hommannut terasen kovalevyn. Tarkoitus on tallentaa sinne kaikki läppärillä olevat tiedot turvaan. Ei sitä tiedä, mikä kaunis päivä kone ei enää käynnistykään. Kannettavat kun tahtovat hidastua käytön myötä ja lopulta sammua joskus.

Aamun lenkki oli 9km+2x100m ja illalla on ohjelmassa keveetä urheilukirjailija Erkki Vettenniemen kanssa. Häneltä ilmestyi hiljattain kirja, joka avasi Paavo Nurmen ajatuksia juoksuharjoittelusta ym. En ole kirjaa vielä lukenut, mutta suosittelen. Tarkempiakin tietoja löytyi haeskelun jälkeen. Kirjan nimi on Täpärin voittoni ja muita kirjoituksia. Toimittajina Paavo Nurmi ja Erkki Vettenniemi. Sivuja 182. Arvostelu löytyi Voima-lehdestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti