lauantai 3. lokakuuta 2009

SäiPpä onkin Risto Ulmala?

Yhdennäköisyys on kiistaton. Juoksija Simo Wannas muistuttaa juoksija Risto Ulmalaa. Molemmat pellavapäisiä pörröpäitä, molemmat juoksijoita. Oheisen kuvan bongasin Uusimaa lehdestä, jossa julkaistiin juttu Lassen hölkästä.

Mun blogissa on ollut jälleen viime aikoina hiljaista. Ei niin, että mitään ei siviilipuolella olisi tapahtunut, en vain ole jaksanut naputella raporttia nettiin. Varmaan jutut joitain kiinnostavat, niiden kirjoittaminen vain on omasta innostuksesta kiinni.

Maanantaina rapsuteltiin kolmenkympin päivä. Siitä iltapäivän osuus oli 9 kierrosta harju "puru"rataa (1,6km) pitkin. Tiistaina jälleen erehdyin tukkoisilla jaloilla menemään hipposhallille urheilemaan. Saldona kesivartalotreeniä, mutta muutama kyykky ja askelkyykky pelkällä tangolla. Tämä lisäsi pakaralihaksen kireyttä vaikka iltapäivän 70min kevyt vauhtileikittely Jounin kanssa menikin hyvin. Keskiviikkona kevyen hieronnan ja yhteensä 30km juoksun jälkeen meni hermot. Pääsin onneksi seurakaverin Juuso Sillanpään taidokkaaseen käsittelyyn. Kiristyneitä lihaksia venytettiin/ rentoutettiin/ aktivoitiin ja lopuksi iskettiin kolme akupunktioneulaa persuksiin. Koin hoidon niin tärkeäksi että osasin pitää torstaipäivän lepona. Lenkin sijaan pyöräilin valmentajalle saunomaan ja palaveria pitämään. Esitin kilpailusuunnitelmani loppuvuodelle ja ensi keväälle Rotterdamin maratoniin asti. Valmentaja hyväksyi ne kertomalla tarinoita lapsen lapsistaan ja työkeikoistaan RAY:n palveluksessa. Tilanne jatkui vielä niin että Valtteri ja Nea olivat eilen kannustamassa kun juoksimme minuutin vetoja Savelan tieltä keskussairaalalle päin. Kevyt 2x3x1min tuntui niin löysältä, että tarinoille ja vitsien kertomisellä jäi runsaasti aikaa. ei tämä urheilu niin vakava asia ole! Päälle juoksimme vielä 10x100m ja paluumatkalla poikkesin Hipposhallilla, missä tein selkiä/vatsoja/kylkiä ja muutaman pakara/polvennostojuoksun. Kiirusta ei ollut kämpille, sillä perjantaisauna lämpiää kello kahdeksan.

6 kommenttia:

  1. Mistähän tuon säippäjutun näkisi kokonaan. Tai jos ei mistään niin paljasta ihmeessä, mille matkalle simo em-kisoissa tähtää.

    VastaaPoista
  2. Eiköhän Säippä tähtää maratonille kuten Miikakin! t. MP

    VastaaPoista
  3. Säippä juoksee kympin Em-kisoissa.

    VastaaPoista
  4. Mielelläni Säipän näkisin arvokisoissa, tosin matkaa sinne on. Hän oli Kalevan kisojen parhainta kastia mielestäni ennakkoluulottomuutensa ansiosta.

    VastaaPoista
  5. Hyvä täällä on herätty, ja tietysti taas kriittisessä hengessä.. EM-raja kympille on tasan 29min ja täysin mahdollinen monelle suomalaiselle sankarille. Säippä syttyi vitosen juoksussa kun Jussi kaatui ja huomasi saumat mitaliin. Vai miten oli Säippä? Kai luet blogiani?

    VastaaPoista
  6. Mistäköhän sen kritiikin kaivoit.
    Pahin kritiikki edellä oli "matkaa sinne on"...

    VastaaPoista