perjantai 30. lokakuuta 2009



JKU järjestää palkitsemisgaalan pe 13.11 klo 18.00 Yliopiston Mattilanniemen A-rakennuksessa. Tilaisuuteen kutsutaan palkittavat urheilijat junnuista veteraaneihin. Tilaisuus on kaikille avoin. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Keskustelu aiheesta juoksijan ruokailu näyttäisi herättävän mielenkiintoa. Idea kestävyysnylkyn ruokaresepti-kirjasta ei välttämättä ole huono idea. Jos sellaisen väsää, niin se on lähinnä huumoripainotteinen. Nimittäin mistään gourmee aterioista kun ei voi todellakaan puhua! Ruuista käytetyt nimetkin viittaavat kaikkeen muuhun kuin makunautintoon. Ehkä herkullisimmilta niistä kuulostavat tappomässyt ja herkulliset baakkelssit. Näistä ensimmäinen pitää sisällään:

Pastaa, purkillisen tomaatti pyreetä, pannullinen käristettyä jauhelihaa ja kaikki nämä yhteen sekoitettuna. Tärkeintä ei ole makuelämys, vaan se että ruokaa riittää nälän poistamiseen. Vaikka nälkä olisi vielä tappomässyt syötyään voi energiahuoltoa täydentää herkullisella suklaatäytteisillä baakkelsseilla. Erojärven Vesa oli tämä herkun legendasyöjä! Toinen syömisen asiantuntija oli Petri "Pete" Saavalainen alias paskamaha. Hän pystyi lähtemään ruokapöydästä suoraan lenkillä ja hänen tiedetään käyneen kesken lenkin mäcissä täydentämässä energiavarastojaan!

Päivän työrupeaman jälkeen sosiaalistuminen jatkui Tynin Mikon kanssa paikallisessa kuppilassa. Mikko oli tiukkaan minuuttiaikatauluun saanut sovitettua kahvitauon ja mulle se tottakai sopi. Keskustelussa sivuttiin mahdollista kevään Haagin puolikasta. Saas nähdä toteutuuko se.

5 kommenttia:

  1. "Alias paskamaha" -erittäin hyvin kiteytetty, pystyn arvostamaan!

    Johtuukohan myös mun iso maha notkoselästä...

    VastaaPoista
  2. Huumoriahan ei koskaan ole liikaa, joten ei muuta kuin nylkkyjen keittokirjaa kasaamaan. Kun kerran idean tänne blogiisi heitin, lupaan ostaa heti pari kirjaa. Mustakaa myös laittaa ulkomaan lerien kootut reseptit, niin voi sitten kotikeittiössä niitä kokata.

    Happo, tervetuloa notkoselkäisten isomahaisten joukkoon ;)

    T. S

    VastaaPoista
  3. Joko olet raskaana tai rasvaprosentti vain on älyttömän korkea! Se ei se iso pallea ainakaan ole. Toisaalta jos on vahvat vatsalihakset ja siinä hiukan rasvaa päällä niin näyttää että olis iso maha. Tossa on jo gradun arvoinen ongelma.

    Peten lempinimi on kyllä suora lainaus Ertsiltä, eli Jankan junalta.

    VastaaPoista
  4. Unohtui edellisestä, eli minusta Saavalaisen Pete on kyllä enemmän rauta- kuin paskamaha.

    T. S

    VastaaPoista
  5. Jos juoksee määrää niin kannattaa tankata ettei lopu energia kesken. Mutta paikkansa pitää myös nimeltämainitsettoman juoksijan kommentti: "alle 200 km viikossa ei anna aihetta mässäilylle". Voi muuten alkaa kertyä kummaa löysää kudosta tuohon keskivartalon tietämille.
    t. läski-TraiIC

    ps. Haagin puolikasta voi suositella, on ainakin porukkaa reilusti joka vauhtiin, ME-reitti ja järjestelyt pelaa. Ajankohtakin on hyvä huhtikuun maratoneja ajatellen.

    VastaaPoista