keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Siinä se nyt on. Meikäläisen huippusalainen keskivartalon vahvistusohjelma. Tätä tietoa maailma on kaivannut kauan ja nyt se on kaikkien kestävyysjuoksun ystävien vapaasti luettavissa. Sanottakoon, että oikeasti se on Sannan Keniassa kirjoittama ohjelma. Hän jumppasi sitä ahkerasti ja sai meidät raavaat äijätkin houkuteltua niin turhalta tuntuvaan jumppaan. Muistan kuinka ekat neljä viikkoa jaksoin lähteä reeneihin aamukuudelta. Sannan palattua Suomeen meikäläinen gonahti ja reenasin aamulenkit Jarkon ja Miron kanssa joskus hieman ennen puoltapäivää. Ei ollut sillä kertaa Kenian leirillä ihmevaikutusta tulevan kesän tuloksiin. Benkulta hajosi jalka Keniassa, multa Suomeen päästyäni ja Sannalta maratonin jälkeen. Miron akilles pilasi kesäkauden ja ainoastaan Jarkko juoksi ennätyksiä. En silti sano, että Keniaan ei kannattaisi mennä reenaamaan. Sanon vain, että Suomessakin voi lenkkeillä. Silti ehkä kokonaisuuden ja kehityksen kannalta pitkällä tähtäimellä on hyvä leireillä talvisin ulkomailla. Mun kohdalla Kenian leirin hedelmät poimittiin vasta syyskuun maratonilla. Hyvää kannatti odottaa.

8 kommenttia:

  1. Siinä on hyvä vahvistusohjelma. Printtasin sen heti itselleni, kiitti vaan molemmille :-).

    ayla

    VastaaPoista
  2. On tosiaan hyvä vahvistusohjelma. Et sinä mitään Pilateksia tuon jälkeen kaipaa.

    VastaaPoista
  3. Kenia-kenia-kenai-kenai-kenia.... Khenia. Ikea. ikea. kenia. etiopia...

    VastaaPoista
  4. Eikun Rhodos, Teneriffa, Gran Canaria, Teide, Kreikka, Kreeta, Playa del Englis, Honey beach ym. Niihinkin paikkoihin voi mennä turismia harrastamaan. Lenkillekin ehkä pääsee :)

    VastaaPoista
  5. Ja vielä oma kahvipaketti mukaan, sitä suosikki Juhlamokkaa tai Presidenttiä niin ulkomaanmatka on varmasti onnistunut!

    VastaaPoista
  6. Kyllä pieni vahvistusohjelma on aina paikallaan. Sitten kun tuo alkaa tuntua helpolta niin suosittelen kokeilemaan noita liikkeitä epävakaan pallon päällä. Esmes http://www.nsca-lift.org/Perform/articles/02064.pdf

    VastaaPoista
  7. Mutta mitä ovat salaperäiset "Hoover" ja numeroilla merkatut liikkeet?

    VastaaPoista
  8. Hoover on perinteinen kylkipito. Numeroilla merkatut liikkeet viittaavat edelliseen liikkeeseen, mutta vain pitomuodossa suoritettuna.

    VastaaPoista