keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Tulihan sekin todistettua. Nimittäin paikallinen ylpeys JJK otti illan pelisssä ensimmäisen veikkausliiga voittonsa. Vastassa ollut FC Lahti ei aivan helpolla alistunut, vaan se teki 1-1 tasoitusmaalin viimeisen kymmenen minuutin aikana. Onneksi JJK siitä vielä piristyi ja teki 2-1 voittomaalin viimeisten minuuttien lähestyessä. Menimme seuraamaan peliä Jaakon kanssa vahingossa vastustajajoukkueen katsomoon. Ei siinä mitään, mutta Lahdesta oli tullut mukaan varsin äänekäs ja ärhäkäs kannustajajoukko. Kannustuslaulut raikasivat alkuminuuteista lähtien. Luulen että moni yli 4000 katsojasta oli tullut Jari Litmasta katsomaan, vaan mies ei tällä kertaa näyttäytynytkään. Itseäkin Litti motivoi sen verran, että lähdin ensimmäistä veikkausliiga matsia. Tunnelma oli kuitenkin hyvä ja voitto on aina voitto!

Päivän urheilut: Aamusta tunti kevyttä+2x100m, jalat olivat kyllä tukkoiset ja särkivät ja illasta menin uimahallille. Siellä kevyt keskivartalotreeni+500m uintia+40min vesijuoksua sekä sauna ja kylmä allas. Tässä aletaan miestä jo asettelemaan kisakuntoon!

Mitä sanotte tästä: "Yleisurheilu on sieltä kovimmasta päästä ja monet sen lajit vaativat mielettömän suuren työn määrän ja panostuksen. Puolen tunnin kympin juoksija tai 49 sekunnin 400 metrin juoksija ovat keskimäärin hemmetisti kovempia urheilijoita kuin vaikkapa suuri osa eräiden nimeltä mainitsemattomien joukkuelajien SM-sarjapelaajista."? Lähde: http://blogit.mtv3.fi/lexhollo/ Teksti: "Ennätyksiä perskuta"

1 kommentti:

  1. Sanotaampa tohon viimeiseen kohtaan että näinhän se asia on.

    VastaaPoista