keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Tänään tuli huhkittua töitä oikein olan takaa. Tai töitä ja töitä, kuka nyt tulkkaamista työnä pitäisi? Eihän siinä tarvi kuin toistaa toisella kielellä se, mitä asiakas tai viranomainen on juuri puhunut. Sopii yrittää jokaisen: Pyydä vaikka kaveria puhumaan suomea ja tulkkaa se vaikka osaamallesi englannin kielelle. Jos olet mielestäsi pystynyt hoitamaan homman mallikkaasti tunnin ajan voit pyytää kaveriasi puhumaan vaikka jääkiekosta. Yritä sitten sekunnissa keksiä mitä oli paitsio, rankkari tai korkea maila. Tänään mun piti keksiä suomen eläimille swahilin kielinen vastine. Ei onnistunut, mutta viesti meni perille.

Aamusta tuntui hiukan kurkussa ja arvelin flunssan iskevän. Tupla-annos c-vitamiinia ja aamulenkki 9km+2x100m. Illalla työkeikan jälkeen piti nukkua tunnin verran ennen iltalenkkiä: 1 tunti oikeen hiljasta+2x100m. Joskus on hienoa ajatuksissa juosta niin hiljaa kuin pystyy. Näin toimin usein kisoihin herkistellessäni.

Päivitys Klo 22.00: Nyt ottaa pattiin. Turun kisoissa olisi ollut sopivaa puolen tunnin kyytiä tarjolla. Jos jalka ei olisi huhtikuulla levinnyt tielle kuten jokisen eväät olisin saattanut juosta tänään hyvän kisan! Toinen juttu on, että Korir ei asu Suomessa, eikä näin ollen ole oikeutettu juoksemaan Kalevan kisoissa eikä maaottelussa!

2 kommenttia:

  1. Haluan nähdä sen kun Korir ottaa kansalaisuuden ja tetsaa vekarajärvellä täyspakkauksen kanssa. Kivasti voi sen jälkeen olla vaikka suomenmestari....

    VastaaPoista
  2. Hyvä juoksu Koririlta,mutta sääntöjä on kierretty röyhkeästi.Ja toisilta ulkolaisilta evättiin kilpailulupa,vaikka nimenomaan Koririn kohdalla se olisi pitänyt evätä.SUL:a tämä ei haittaa,kun kerrankin saadaan kunnon juoksija.Sjundeån Kenialaiset eivät aio hakea kyseistä lupaa.Lähteenmäki ei todellakaan valmenna Koriria,vaikka onkin itse näin jollekkin maininnut.T:Kimmo Kallio

    VastaaPoista