tiistai 30. kesäkuuta 2009

Kuinka moni muistaa tehdä ns. huoltavia toimenpiteitä lenkin tai treenin jälkeen? Hyvä olisi ottaa kylmä suihku jaloille palautumisen nopeuttamiseksi ja suorittaa venyttely. Mulla on ollut tapana venytellä puoli yhdeksän uutisen jälkeen ja vaihtelevalla menestyksellä olen puolituntia saanut kulumaan. Jos on intoa piisannut, olen saattanut tehdä vielä vatsoja ja punnerrella, mutta harvemmin kuitenkin. Varsinkin näin kesäaikaan mun kämppä on todella kuuma ja huhkiessa tulee vain hiki. Parempi olisi siis tehdä kuntopiirit aivan erikseen omana treeninä!

Tuossa lueskelin uutta juoksijalehteä ja eteeni sattui artikkeli jaloista. Miltä kuulostaisi ohje ”Jalat tulisi pestä päivittäin miedolla saippualla. Etenkin varpaanvälit on hyvä käydä tarkkaan läpi. Pesun jälkeen jalat rasvataan sillä jaloissa ei ole luontaisia öljyrauhasia…Myös jalkakylvyt ja –kuorinnat pehmentävät ihoa ja tehostavat rasvan imeytymistä. Koti-iltaan kannattaa myös sisällyttää jalkojen hierontahetkiä jne”.

Mä hoidin tänään jalkojani ottaessani tunnin päiväunet ennen ratatreeniä. Mies oli kuitenkin aika tukossa vielä ja oikeaan akilleeseen hiukan tuntui niin että treeni lyheni muotoon 3x1000m (3.10, 3.03 ja 2.59). Juoksu ei ollut rentoa vaan melkoista puurtamista. Loppuvetoja en tehnyt vaan verryttelin kunnolla. Katsotaan tilannetta uudestaan torstaina huomisen hieronnan jälkeen. Lauantaille on suunnitteilla hölkkäkisa muiden raastaessa SM-viesteissä Raahessa.

2 kommenttia:

  1. Tällaista sanavapautta SUL harjoittaa. Totuus alkoi ilmeisesti olla liian kiusallinen sekä Turun Urheuiluliiton, että SUL:n kannalta. Emme oikeastaan kuulu Suomen urheiluliittoon, vaan Iranin Urheiluliittoon.

    SUL:n keskustelupalstalta:

    "Keskusteluketju yksittäisen nimeltämainitun urheilijan edustusoikeutta koskien on suljettu. Yleinen keskustelupalsta ei ole oikea foorumi sen käymiseen. Oikeusvaltiossa tällaiset kysymykset käsitellään niihin tarkoituksiin luoduissa instituutioissa siten että kaikkia asianosaisia kuullaan.

    Keskustelu aiheesta on tällä foorumilla päättynyt.

    Admin"

    VastaaPoista
  2. Heh, hyvä että joku lukee kirjoittelua. Kiusallinen aihe on varmasti liiton työntekijöiden tiedossa. Edelleen olen sitä mieltä, että SUL toimii harvinaisen hitaasti ja byrokraattisesti kyseisessä asiassa. Asia on ollut jo vuosia tiedossa eikä mitään ole tehty. Lisäksi esim joku passin ja viisumin katsominen Suomessa oleskelun varmistamiseksi on jo liian radikaali teko.. Jokainen tekee virheitä, mutta suomalaista oikeuskäsitettä kyseinen kiista koettelee selkeästi!

    VastaaPoista