perjantai 5. kesäkuuta 2009

Päivä oli pelastettu kunnon iltatreenillä. Jaakon kanssa raastettiin uimahallin crosstrainerilla kunnon setti. Alkuverryttely 10min tehtiin kuntopyörällä. Sitten tunnin verran kohtuu kevyttä 140-150 rullailua crossarilla ja lopuksi 2x2min kovaa 182 ja 185 loppusykkeillä sekä viimeinen minuutin veto lopussa syke 185. Palautus oli 5min ja viimeisessä 4min. Kulku oli niin sanotusti hyvä ja pyörittäminen onnistui rennosti. Kroppa oli väsynyt treeniin mentäessä, kun päivällä sai palella ulkona työkeikalla. Loppuverryttelynä oli uintia noin 500 metriä sekä kunnon saunominen. Treenin kruunasi pizza hawai pian treenin jälkeen.

Toinen päivän kohokonta oli tekemäni kirjan hakeminen postista. Postimies ei ollut saanut ujutettua sitä postiluukusta päivällä vaan se piti hakea itse postista. Hiukan liian innokkaana olin jo neljältä hakemassa kirjaa, mutta päivän postit palautui vasta tuntia myöhemmin ja jouduin hillitsemään itseäni iltaan. Sitä mukavempaa olikin sitten treenin jälkeen kiertää postin kautta kämpille. Paketti repien auki ja ensimmäinen kirjallinen tuotos oli käsissä. Oli se kyllä komee vaikka itse sanonkin. Reilut neljä sataa sivua täyttä tavaraa meikäläisen elämästä. Omakohtaista ja varmasti uniikkia läpinää lahjattoman kestävyysjuoksijan unelmasta saavuttaa henkilökohtainen SM-mitali sekä pääsystä päästä edustamaan Suomea maaotteluun. Molemmat toteutuivat, mutta maratonilla 2.20 alittaminen vielä odottaa juoksijaansa samoin kuin 30minuutin alitus kympillä puhumattakaan EM-edustuksesta. Blogikirja päättyi kantaluun rasitusmurtumaan ja sen jälkeinen kausi onkin meikäläisen juoksuhistoriassa taas uusi ajanjakso. Seuraava kirja ilmestynee vuoden päästä silloin kun laitan pillit pussiin toivottavasti EM-kisareissua kokeneempana. Ja vaikka matka ei toteutuisikaan voin todeta, että hemmetin hienoa on ollut saada juosta.

7 kommenttia:

  1. Kirwa, Holmen, Utriainen...
    Aika kovaa porukkaa pitää kammeta jotta pääsee em-maralle...

    Vai montako voi saada edustuksen?

    Epätietoinen

    VastaaPoista
  2. Hahaa! Hienoa! Haluan itsekin nähdä joku päivä tuon kirjan - jossen jopa ostaa omakseni. Onko kirja helppo hankkia? K

    VastaaPoista
  3. Sivun yläosan linkkiä klikkaamalla pääsee katsomaan ekat 15 sivua. Kirja maksaa sen 70e eli arvokas on. Ite otin kirjan sen takia, että nää löpinät voi täältä netistä joskus kadota.

    VastaaPoista
  4. Suomi lähettää 5-hengen joukkueen kisaan ja ainakin viimeksi 2.21 ajalla oltiin kisakoneessa. Nyt taso tosin näyttää kovenevan, mutta yrittänyttä ei lannisteta!

    VastaaPoista
  5. Ahaa...
    Olis kyllä hienoa jos 5 miehen porukka iskee maralle.

    Kyllähän sulla saumaa on.
    Ja monella muullakin.

    Rupes jo ennakolta jännittämään tämä.

    Edellä kysellyt

    VastaaPoista
  6. Pitkä ura paketissa vuoden kuluttua?

    VastaaPoista
  7. No ei kai ny sentään vielä. Ens vuonna alkaa vasta kulkemaan isoa kovaa.

    VastaaPoista