sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Sunnuntain fillarilenkki tuli tehtyä tuulisessa säässä Kaankaanpääntiellä. Itse asiassa tuuli ujelsi kovasti ja päätä jomotti niin, että käännyin takaisin tunnin jälkeen. Tarkoitus oli heittää hiukan pitempi, mutta kun kulku oli huono niin päätin lyhentää lenkkiä. Lounaalla kotona ruokahalu oli vähintään normaalia laatua ja sain porukoilta hiukan ihmetteleviä katseita siitä kuinka noin laiha kaveri voi mättää noin paljon ruokaa lautaselleen. Sanoin, että aamupala oli kevyt ja pyörälenkillä ruohahalu senkuin parani. Että tälläisiä ajatuksia tällä kertaa.

Päivän fillaroinnin jälkeen väsytti melko lailla. Päivällä käytiin porukalla Parkanon kaupungintalolla äänestämässä. Koska kotipaikkani on Jyväskylä, jäi ääneni antaminen tällä kertaa väliin. Se on mun protestiääni EU:n etäiselle politiikalle. Kai sen toiminta vaikuttaa jollain lailla muhun, mutta mulla on paljon muutakin tekemistä ja ei yhtään kiinnosta politiikkojen omaan pussiin pelaaminen ja ainainen kinastelu.

Illasta oli sen verran levoton olo, että verryttelynä ajoin nurmikon ruohonleikkurilla ja lähdin kevyelle hölkkälenkille. Juoksin 4km hiekkatiellä ja tein 3x100m rentoa laskettelua. Juoksu oli kyllä aikamoista töpöttelyä ja paljon saa töitä tehdä että kolmen minuutin tarvittava kilpailuvauhti löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti