perjantai 8. toukokuuta 2009

Tuli mitä tuli, mä yritän lopettaa ainaisen valittamisen ja keskityn positiivisiin asioihin. Kai niitäkin on. Meillä perussuomalaisilla vain on se luonnonlahja ainaiseen synkistelemiseen. Voisi kuvitella että näin kesän kynnyksellä ihmisillä on positiivinen mieli. Silti tuntuu, että moni asia mättää. Jollain on töitä liikaa ja jollain liian vähän. Yksinäisyys on varmaan tämän hyvinvointiyhteiskunnan uusin tuote. Harrastamani lajin luonteesta johtuen mulla on paljon aikaa miettiä asiota kun treenaan. Tänäänkin vajaan parin tunnin polkupyörän ulkoiluttamisen aikana moni asia tuli mieleen. Paljon ne liittyivät elämän mielekkyyteen ja siihen mitä tekisi kun pääsee kämpille ja treeni on ohi. Päätin että tänään en soita kenellekään, muut soittakoon mulle. Näin varmaan siellä langan toisessakin päässä ajatellaan. Mulla on itseasiassa todella paljon kavereita juoksupiireistä ympäri Suomea. Näen heitä kisoissa ja meininki on yleensä hyvä varsinkin jos kisa on mennyt hyvin. Ongelmana ehkä on, että heistä ei paljon muutoin kuule. Joskus olen miettinyt, että pitäisi koota joskus yhteen esim kolmikymppiset juoksijat. Luulen, että moni voisi lähteä kokoontumisajoihin mukaankin. Ilokseni olen saanut huomata, että moni jo lopettanut juoksija on jatkanut yhteydenpitoa vaikka oma aktiiviura onkin ohi. Onneksi on toi facebook..

5 kommenttia:

  1. Et kyllä ihan perussuomalaiselta vaikuta...

    Etelämies

    VastaaPoista
  2. Joskus on parasta olennaisen saavuttamiseen olla tekemättä yhtään mitään. Lopettaa kaikki yrittäminen, ainoastaan hengittää.

    Vaikeita hetkiä ei pidä pelätä, paras anti tulee niistä. Niin se vaan on.

    ah

    VastaaPoista
  3. höpöhöpö...
    Tuommoiset ah:n filosofiat tulee aina niiltä joilla ei oo tilanne päällä.

    Haluan nähdä sen zen buddhan joka oikeesti vetää jooga-asennon, kun on tehnyt pitkään hommia ja tavoittelee jotain tärkeää eikä homma suju tai tulee esteitä...

    Voivoittelu ja v-tu-us kuuluu siihen paikkaan. Se on niin luonnollista kuin kevättulva tai syysmyrsky...

    Tsemppiä kuitenkin...
    Täälläpäin ollut myös samanmoista ongelmaa, mutta paljon pienemmässä kaavassa ja paluu on jo alkanut.

    Etelämies

    VastaaPoista
  4. Niin se riippuu minkälaiset on elämän arvot, miten suhtautuu vaikeisiin tilanteisiin ja hyvin vaikeisiin.

    VastaaPoista
  5. Juoksija treenaa jaa rääkkää itseään kilpailukuntoon. Vamman koittaessa hän nielee ylpeytensä ja alistuu kohtaloonsa koiran lailla. Mielestäni vammautumisessa ei ole mitään romanttista.

    VastaaPoista