torstai 7. toukokuuta 2009

Magneettikuva tuo vastauksen. Tuo ja tuo, kunhan saisi kuulla sen vastauksen. Päätin siis tänään mennä magneettikuvaan, koska helpotusta tilanteeseen ei tuntunut löytyvän. Ilmeisesti kuvista jotain näkyi, kosta laitetta käyttänyt henkilö sanoi "kyllä täällä jotain on, ehkä parempi ettet juokse hirveesti". Ensimmäinen aika lääkärin tulkinnalle oli maanantai. Vanha tuttu Mölsä siis soittaa mulle puoli kuusi maanantaina ja ilmoittaa riemu-uutisen. Lähes täysin varma kuitenkin olen, että siellä on sittenkin jotain muuta, mikä vaatii piiiitkän levon. Onhan vamma kuitenkin tullut pitkin kevättä. Se alkoi pottuvarmaan juurelta kiristyneestä jänteestä tammikuussa. Kun se meni ohi kipeytyi patti nilkan ulkosyrjällä. Siitä kohdin menee jänne reidestä jalkaterään. Kipu vain tuntuu siinä patissa. Nilkka muljahteli usein Keniassa ja toiseen suuntaan kaltevaa tietä juostessa pientä kipua tuntui. Viimeinen niitti oli sitten tohon limapussin kohtaan tullut jäkitys. Onko se sitten tulehdus vai murtuma sillä ei ole väliä. Taukoa tulee kuitenkin vielä lisää. Olo on silti helpottunut, kun tietoisuus vamman luonteesta alkaa paljastua. Tuosta videosta voi hakea motivaatiota.

7 kommenttia:

  1. Auts! Nyt kuulostaakin jo pahemmalta, mutta ei tuon aiemman kuvan perusteella nilkkasi näytä tulehtuneelta, onneksi (PALJON pahempaakin on nähty).

    Video Kummelin ehdotonta aatelia; jaksaa joka kerta nauraa ihan litkana >D

    T

    VastaaPoista
  2. Fiksusti olet toiminut.

    A

    VastaaPoista
  3. Ihan oikea ratkaisu menna kuviin niin pian kuin mahdollista, kun kerran vakuutukset ja kaikki sulta loytyy!
    Luit varmaan lehtijutun Matinlaurin oikeuskasittelysta. Ehka juuri vastaavien tilanteiden takia kortisonipiikin saaminen "puhumalla" joiltakin laakareilta on niin vaikeaa - ja ihan syystakin.
    Toivotaan nyt kuitenkin, ettei siella kantapaassa sentaan murtumaa olisi...

    VastaaPoista
  4. Ähh siellä mitään oo, ei mätetä kirveitä kaivoon, eikä maita ruveta vielä myymään!!!

    PeräBerberiasta tsemiä, tiiän että juoksemattomuus korpeaa ja lanaa pahasti...

    VastaaPoista
  5. Voisiko joku antaa linkin tuohon Matinlaurin oikeuskäsittelyjuttuun?

    VastaaPoista
  6. http://www.turunsanomat.fi/kotimaa/?ts=1,3:1002:0:0,4:2:0:1:2009-05-06,104:2:608969,1:0:0:0:0:0

    VastaaPoista
  7. Matinlauri varmaan purki pahaa oloaan johonkin suuntaan, nyt se näytti olevan lääkärikeskus. Mä todellakin toivon, että en päätä urheilu-uraani katkerana! Silloin on jo paljon saavutettu.

    VastaaPoista