torstai 14. toukokuuta 2009

Eilen en jaksanut päivittää blogia kun kaiken muun härdellin lisäksi kroppaan iski vielä joku tauti. Maha oli aivan älyttömän kipeä illasta alkaen ja se kesti koko yön. Nukkumisesta ei tahtonut tulla mitään, eikä kipulääkkeetkään auttanut mahakipuun. Pari kertaa piti laatatakin, mutta se ei paljoa mahaa rauhoittanut. Yön rutiini olikin makoilla vähän aikaa, käydä keittiössä juomassa, vessassa istumassa ja lueskella jotain. Sitten taas hetkeksi nukkumaan, kunnes heräsit vatsakipuun. Aamulla tilanne rauhoittui ja nukuin yli puolen päivän. Päivän työkeikka on kuitenkin jo peruttu ja treeneistä en tiedä.

Kantapäävaivaani tulkitsi nyt toinen lääkäri, jonka mukaan "Selvästi luu (ja koko jalkaterä) on turvoksissa, joka viittaa rasitusmurtumaan kantapään takaosassa (jos katsotaan kuvia niin muut luut näyttää mustilta, mutta kantapään takaosa on valkoinen). lääkäri epäili, että kantaluun epifyysialue (luiden kasvulevyalue, josta luu kasvaa, kun mies kasvaa) voi olla jo murrosiässä umpeutunut/luutunut"huonosti" ja nyt siihen on tullut rasitusmurtuma. Tämä tarkoittaisi siis sitä, että kun kantapää paranee, voi olla, että murtumakohta ei häviä magneettikuvista niinkuin yleensä, koska on ollut jo pitkään olemassa" Liian kovaa ei nyt saisi treenata, koska elimistö ei hoida murtumaa jos se on liian väsynyt treeneistä. Syödä ja levätä pitäisi kunnolla.

1 kommentti:

  1. edellisestä kuvasta murtuman näkee paremmin, mutta kyllä tostakin kuvasta sen saa selville.. lepoo vaan, ja kesän viettoon. Aina on uusia kisoi. Jos kolmenvuoden ajalta tulee hyvä vuosi, kohtuu vuosi ja paska vuosi niin silloin on kaikki jees. Hyvä vuos sul oli viimevuosjoten ei hätää

    VastaaPoista