tiistai 5. toukokuuta 2009

Aamulla herättyäni ei harmittanut lähellekään yhtä paljon kuin muuten viime viikkoina. Ilmassa oli lupauksia paremmasta. Jalkaan isketty lääke oli koko yön saanut vaikuttaa kaikessa rauhassa. Se jos mikä sai hymyilemään. Silti normaalin askeleen ottaminen ei vielä aivan luonnistanut. Aamulenkille ei vielä voinut lähteä. Tämä päivä menee levon merkeissä, jotta lääke vaikuttaisi eikä lähtisi liikkeelle kantapäästä.

Jokin positiivinen asia piti tällekin päivälle keksiä: lähdin parturiin. Tilasin Beckham letin ja sellaisen sain. Tosin irokeesi laskeutui heti kun olin lippalakin päähän heittänyt; ei ole vielä kruisailukeli. Edellinen kerran siistin lettiäni reilu kuukausi sitten ja parturi oli varmasti surkein ikinä tapaamani. Aluksi hiuksia siisti oppipoika. Koneella hän sai hiukan ajettua lettiä pois. Sitten tuli isäntä paikalle ja viimeisteli leikkaamalla etuhiukset lähes kokonaan. Meillä euroopassahan normaalisti jätetään se töyhtö! No malli oli hyvä ja lyhyempi ainakin. Silti päälaelta löytyi pitkiä hiustuppoja. Tuossa vielä kuva klapista. Jalka ei näytä tulehtuneelta oikeastaan ollenkaan. Kipu vain oli suunnilleen siinä pisteen kohdalla sen verran kova, että juoksemaan en ole pystynyt kohta kahteen viikkoon.

6 kommenttia:

  1. Joo, ei näytä pahalta ollenkaan tuo jalkasi. Elämä voittaa siis ehkä sittenkin :)

    T

    VastaaPoista
  2. Onpa hyviä uutisia! Ensi viikolla kulkee.

    ah

    VastaaPoista
  3. Jaa ettei jalka näytä pahalta? Itse en pysty edes hahmottamaan kumpaan suuntaan tuo limppu oikein jatkuu... Hehe. Todella törkeän näköinen jalka... ;)

    Etelä

    VastaaPoista
  4. Toivottavasti jalka alkaa kestää nyt juoksemista! Missä viipyy kuva uudesta letistä?

    VastaaPoista
  5. Toisilla punottaa nenänpää ja toisilla kantapää - kumpi parempi/pahempi? Bursan tulehdukseen auttaa yleensä lepo-tulehduslääke ja kortisonipiikki eli mies juossee kohta ja kovaa1 E

    VastaaPoista
  6. On tiedossa että kahden viikon täystauko ei pudota ratkaisevasti hapenottokykyä jos edeltävä harjoitusjakso on ollut tarpeeksi hyvä ja pitkä. Hapenottokyky on siinä tapauksessa mahdollista normalisoida kahden viikon treenillä takaisin, eli korvaavia vaan kehiin siihen asti kunnes varsinaiset juoksut alkavat. Vesijuoksu kovillakin tehoilla, suosittelen lääkkeeksi ensialkuun (hapenottokyvyn putoamisen ehkäisyksi).

    VastaaPoista