maanantai 11. toukokuuta 2009

game over

Tänään päätin, että tuleen en jää makaamaan oli magneetikuvan tulos mikä tahansa. Aamulla juoksin lenkin siinä toivossa, että jalassa ei siis mitään vakavampaa ole. 11km meni mukavasti sellaista kevyttä vauhtikestävyyttä. Ajattelin, että silloin harvoin kun pääsen juoksemaan pitää pitää hiukan parempaa vauhtia. Lihakset kipeytyvät muutenkin taas, kun pääsen juoksemaan ajattelin. Kolmisen viikoa taukoa juoksusta kun siis on jo takana. Jos siis jalassa on ollut tulehdus, on se pikkuhiljaa parantunut. Hoitelin päivän rutiinit ja lääkäri soitteli illalla puoli seitsemän. Ilmeni, että kantaluussa on murtuma. Paranemisaika 8 viikkoa ja liikuntaa saa harrastaa. Käyn vielä hakemassa lääkäriltä CD:n missä kuvat näkyvät ja lausunnon. Sen voisi vaikka kehystää seinälle, niin malttaa mies olla juoksematta vielä jonkin aikaa. Magneettikuvia vois vielä näyttää jollekin fiksulle mutta murtuma on murtuma eikä sen kanssa ole pelleilemistä. Tulihan tämäkin koettua omalla uralla. Vastoinkäymisiä on ollut ihan tarpeeksi, mutta silti en aio luovuttaa ja EM-maraton on tavoitteena vielä kesällä 2010.

7 kommenttia:

  1. no kylläpä koetellaan...kaikesta huolimatta tsemppiä kohti EM-maratonia !


    -kestokoutsi-

    VastaaPoista
  2. Ikävä kuulla, kun panostus on ollut kova. Toivottavasti motivaatio kestää korvaavien hinkkaamisen. Yksi vaihtoehto on ottaa jostain korvaavasta lajista projektiluontoinen välitavoite, niin pysyy suoritustaso hyvänä kuin huomaamatta. Jos pyöräkuviot kiinnostaa, niin CC Picaron kaverit ottavat varmasti mielellään lenkeille mukaan siellä suunnalla.

    VastaaPoista
  3. Pahus sentaan, samat taitaa olla fiilikset kuin mulla vuosi sitten. Sitkeesti vaan eteenpain; mitaan ei ole menetetty pidemman tahtaimen tavoitteista! Itsekin paasin viela saman syksyn maastojuoksukaudelle elamani kuntoon.

    VastaaPoista
  4. Oikea asenne! Paineen alla timantitkin hiotaan, eli sieltä se nousee mitä upein juoksija 2010 maratonille! :)

    VastaaPoista
  5. Hyvät korvaavat vain raivolla päälle 2 kertaa/pv ja syksyllä jo enkkojen kimppuun. Murtumat ainakin paranee hyvin. Älä anna periksi.t:Runner

    VastaaPoista
  6. ok, mä lopetan juoksun 8 viikon ajaksi ja ryhdyn kilpa-ajajaksi! Välillä poljen pyörää, välillä vettä ja välillä cross traineria. Silti korkeintaan kerran päivässä ja kerran viikossa pidän lepopäivän.

    VastaaPoista