sunnuntai 29. tammikuuta 2012

sunnuntai

Suomalainen talvi käsitteenä alkaa olla jo käsitelty. Pakkasessa riittää vielä pikkasen purtavaa. Yhtään yllättävää ei ole että tammi-helmikuussa keli on aika vilakka, mutta -20 on hiukan liikaa. Vielä tiistaina sai lenkille lähteä sortseissa ja hihattomassa paidassa, mutta nyt pukeutumiseen saa varata vartin verran aikaa. Ei siinä mitään jos tämä ruljanssi pitäisi hoitaa vain silloin tällöin, mutta monta kertaa päivässä..

Aamupäivällä juoksin hyvän lenkin Jarin ja Markun kanssa. Mittariin kertyi 25km ja aikaa pikkasen päälle 5min keskivauhdille kertyi 2.07. Pitempäänkin olisi voinut ulkoilla. Kulunut viikko oli reenien ja määrän puolesta aika köykäinen. Ihan hyvä näin niin jaksaa reenata pari viikkoa hyvin. Tulevalle viikolle vain on luvattu yli parinkymmenen asteen pakkasia joka päivälle ja Hipposhallille levitetään matto pesäpalloilijoita varten tiistaina. Kaiken päälle Hippoksen juoksumatto purettiin pois, kun punttisalia piti laajentaa. Toivotaan, että Kihun matolle pääsen torstaina.

Suomielämään sopeutuminen on mennyt vanhaan malliin. Oma kämppä tuntuu viihtyisältä ja suomalainen ruoka maistuu hyvältä. Uutistulva tuntuu kuormittavalta, kun netistä, lehdistä ja telkkarista tulee informaatiota isolla syötöllä. Olen orientoinut itseäni opiskelijan ja tulkin rooliin vanhaan malliin. Huomenna olisi ensimmäiset tulkkaukset kuukauteen ja toivotaan että swahili luistaa kuten perinteisen tyyli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti