maanantai 2. tammikuuta 2012

Asmara

Pelipaikalla ollaan ja kauas on pitka matka. Kirjoitin jo yhden tekstinpatkan ja yritin lahettaa sita eilen nettipaikasta tuloksetta. Yhteys oli sen verran hidas uudenvuodenpaivana, etta turha oli netissa surffata. Porukkaa oli liikkeella Asmaran keskustassa paljon ja selkeasti naki etta juhlapaiva se oli taallakin. Loysimme Markun kanssa pitserian, missa oli kylla hyvaa kiviuunissa paistettua pitsaa. Markku tosin tyytyi jauhelihapastaan.

Perille on siis paasty ja kunnossa ollaan. Matka meni hyvin ja sunnuntain puolella saavuimme Asmaran kentalle, mista menimme suoraan hotelliin nukkumaan. Seuraavana paivana siirryimme halvempaan pensionaattiin ja kavimme illalla jo lenkilla. Korkeuden 2350m kylla huomasi ja sykkeet olivat 10-20 pykalaa korkeammat lahes 6min vauhdissa. Asmara on sen verran pieni paakaupunki, etta keskustasta paasee melko katevasti kaupungin ulkopuolen hiekkateille.

Yritan saada pari kuvaa liitettya, kunhan kayn hakemassa nettitikun jonka unohdin eilen toiseen nettipaikkaan.

3 kommenttia:

  1. Hei! Hienoa, että olet perillä Asmarassa. Oli varmasti tosi pitkä matka. Pärjääkö siellä englannilla?Mulla alkaa huomenna työt, joten talo tyhjenee, toiset porukat lähtee Hesaan.
    Oikein hyvää leiriä ja varjelusta kaikkeen.
    t.kotijoukot

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä reeneihin sinne kauas. Nauti juoksusta.

    VastaaPoista
  3. 6000km? meniks lähelle...

    VastaaPoista