perjantai 30. joulukuuta 2011

h-hetki

Eritrean matka lähestyy ja huomenna olisi pitkä 15 tunnin lento edessä. Tulin veljen kämpille yöksi tänne Helsinkiin niin on sitten huomenna pikkasen lyhyempi matkustuspäivä. Aamulenkille menen jos huvittaa, mutta ei ole mikään pakko. Nyt on tärkeää vain levätä kunnolla.

Kuluneen viikon reeneistä seuraavaa. Tiistaina 9km+2x100m aamulenkki ja illasta 10xtonni minuutin palautuksella sellaisiin 3.10 vauhteihin. Vikan vedon vika kierros kirraten niin että tonni tuli 2.55. Juoksu ei tuntunut parhaimmalta mahdolliselta, mikä johtui ehkä joulun löysäilyistä. Verkat olivat 5+3km ja avarit sekä loppuavarit oli 3x100m ja 2x200m 32-30. Keskiviikkona hölkkäsin aamulla tutun 9km+3x100m ja illalla juoksin valmentajalle saunomaan. Ukko oli sen verran puhki ja tuntui että kolmatta viikkoa vaivannut räkätauti tuntui vieläkin kropassa. Sain hölkättyä hikisen 50min lenkin parilla vessatauolla ja kenkien nauhojen sitomisella. Anterolla katselimme reeniohjelmaa leirin ajalta, saunoimme sekä nautimme iltapalaa.

Torstaina oltiin jälleen radalla, mutta väsymyksesta huolimatta juoksu kulki ja oli hyvän tuntuista. Verkat oli sen 4+3 ja vetoina 6x100m avarit, 10x400m/ 1,5min palautuksella ja 200m hölkällä vedot aikoihin 70-62. Suurin osa oli hiukan alle seitkytsekunttisia ja vika veto vain kova sarjoin 32/30 eli siis pienellä vauhdin kirrauksella. Päälle hiukan polvennosto/pakarajuoksua+ pyörähdys salilla ja kämpille palautumaan. Illalla oli laukkujen pakkausten aika ja se hoitui melko kivuttomasti.

Viisumit saapuivat siis ajallaan torstaina ja vähän se asia nosti verenpaineita. Töitä tein viikolla ihan mukavasti ja sain yhden esseenkin väännettyä. Pari palaveria tuli pidettyä ensinnäkin valmentajan kanssa, mutta myös mukavia tapaamisia kavereiden kanssa. Ilman heitä ei elämästä tulisi mitään ja kiva todeta, että ystäviä löytyy muutamia. Pitkälle leirille lähdettäessä tulee aina kaikenlaista mietittyä, mutta aina on ollut yhtä kiva palata takaisinkin. Kuvassa siis Markku vasemmalla ja oikealla toinen legenda Petteri Kurko Etelä-Afrikan leirillä 2008.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti