maanantai 8. elokuuta 2011



Ehkä on parempi palata normaalirytmiin eli kerran päivässä blogin kirjoittamiseen. Välillä on ollut hiukan heikko motivaatio päivitellä kuulumisia joka päivä tätä kun on jo varmaan kolme vuotta tapahtunut. Eipä sen puoleen kyllä kirjoitettavaa riittää. Näyttää jokunen jaksavan lukeakin kirjoituksia.

Maanantaina palauttelin viikonlopun kisoista juoksemalla aamulla kasin+3x100m+50xpenkille nousuja ja illalla pyörähtämällä Harjun kentällä. Siellä juoksin 5km+3x100m nurmikolla +selkiä/vatsoja/leukoja +3km verkkaa kämpille. Juoksimme Henokin kanssa nurmikolla kun vahtimestari käski siirtymään futisviivan sisäpuolelle ulkoreuna kun on linjatuomarin pilalle juoksema. Siirryimme sisäpuolelle, mutta tämä ei vahtimestaria miellyttäny. Ihme touhua kun arveli tahallaan minun häntä ärsyttävän. Jatkoimme kuitenkin hölkkää eikä kolmas maailmansota syttynyt.

Tänään kävin ainoastaan tunnin aamulenkillä (13km+3x100m+50x penkille nousuja ja leukoja) iltapäivällä kun oli hieronta. Fillaroin Liikuntakeskus Lineaan, missä Inkiläisen Tuomas työskentelee.

2 kommenttia:

  1. juu joka päivä tulee kahteltua blogia. keep on writing :D kiinnostaa erityisesti tämä blogi kun ajatuksissa juosta maratoonia ens huhtikuussa ni vähän vinkkejä näkee miten mestaris mies harjoittelee.

    VastaaPoista
  2. Mä en ehkä ole mikään tyypillisin maratonjyrä, kun juoksen paljon alimatkoja ja harjoittelu on jonkun mielestä "nopeustyyppistä". Näillä eväill kuitenkin mennään ja lähelle kahden sadan kilsoja pitäisi saada muutama alle ennen Frankfurttia/Amsterdamia.

    VastaaPoista