torstai 11. elokuuta 2011

perussettiä

Pitänee palata vanhaan rytmiin eli blogin päivittämiseen heti treenin jälkeen. Muuten se tahtoo jäädä.

Eilen hölkkäsin aamulla Henokin kanssa kevyen kympin ja rullailin 3x100m. Jalat olivat hyvän tuntuiset edellispäivän hieronnan jälkeen. Hieronta palautti jalkoja viikonlopun rasituksesta, mutta samalla lisäsivät väsymyksen tunnetta. Toivon mukaan kunto ei vielä ala olla ehtoo puolella vaan jatkaa nousemistaan. Tämä tietäisi hyvää Hämeenlinnan vitosta ja mahdollista ratakymppiä (Turku/Helsinki/Espoo syyskyyn alussa) silmällä pitäen. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että kunto nopeaan juoksuun on kohdallaan ja vielä kun siihen lisäksi saisi lisää kestoa ei puoli tuntia kympilläkään ole ihan utopistinen ajatus. Samalla myös vitosella voisi Hämeenlinnassa tyrkätä itsensä toisten peesiin ja toivoa ettei loppumatkasta tarvi räpiköidä kuin kala kuivalla maalla.

Eilisillan setti oli seuraava: 5km vr+10x100m henkseleitä nurmella 100m palautuksella. Päälle 2x50 penkillenousuja ja 2x6 terävät syväkyykkyhypyt ja 3km loppuverkka. Illalla jalat oli tosi tyhjän oloiset, mikä tuntui vielä tänään aamullakin (8km+3x100m). Toivoin jalkojen toipuvan illan ratatreeniin mennessä ja näin kävikin. Mies vain oli lyhyiden päiväunien jälkeen pihalla. Olisin voinut torkahtaa pitempäänkin. Ehkä kelien viileneminen vaikuttaa väsymyksen lisääntymiseen. Onhan tässä ollut jo melko pitkä ratakausi ja kohta pitäisi alkaa lyömään määrää koneeseen. Katsotaan kuinka se onnistuu.

Illan setti oli 5km+3x100m +6x400m 200m palautuksella aikoihin 64.8, 65,0. 63.6, 63,7. 62,6. 62,3. Viiden minuutin hölkän jälkeen otin vielä 3x200m aikoihin 29.0, 28.7 ja 40 sekkaa kun kello ei pysähtynyt. Valmentaja saa aina puoli sekuntia hitaampia aikoja, mikä lienee lähempänä totuutta. Joka tapauksessa juoksin vedot ykkös tai kakkosrataa, koska kentällä valmistauduttiin huomisia nuorten SM-kisoja varten. Hienoa, että urneilukenttä on kovassa käytössä. Menen lauantaiksi ja sunnuntaiksi tulospalveluun töihin, enkä juokse Lappeenrannassa. Huomenna eli perjantaina käyn kantsomassa ainakin poikain 3000m juoksun sekä näppäilen valokuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti