lauantai 6. elokuuta 2011

Kk Turku

Kisojen ensimmäinen otatus on ohi ja heräilen lauantaiaamuun. Edellispäivänä on juostu sata kertaa sata metriä eli 25 kierrosta aina suoran jälkeen vasemmalle kurvaten. Kroppa on väsynyt, mutta mieli on virkeä. Sama tunne tulee aina kalevalaisten aikaan. Ilmeisesti henkinen vireystaso korreloi hyvän fyysisen kunnon kanssa. Eli vuoden tärkeimpien kisojen aikaan niin kunto kuin fiilikset on tsempattu hyvään kuosiin. Kilpaurheilu antaa paljon.

Eilinen kisa meni aikalailla suunnitelmien mukaan. Tarkoituksena oli juosta rohkeasti pelkäämättä ja jännäämättä. Vedin ekan kierroksen 70 sekuntiin eli hiukan reippaasti, mutta se ei kisaa pilannut. Tämän jälkeen juoksin Räsäsen rinnalla kunne Kalle pääsi vetohommiin. Kilsat kulkivat 3.02, 3.00 ja 3.04. Melko reipasta mun kunnille siis, mutt uskoin onnistumiseen ja venymiseen suorituksessa kuten pitääkin. Kallen poistuessa areenalta neljäs tonni kulki 3.02. Tässä vaiheessa kärjessä hiukan kiristettiin ja mulla vastaavasti vauht ihiukan putosi. Tonni 3.08 ja Arttu tsemppasi takanani. Tässä vaiheessa alkoi juoksun suvantovaihe ja usko omaan tekemiseen oli kovilla. Lataus kisaan on se, joka auttaa tässä vaiheessa. Päänupillahan kymppiä juostaan. Tonnit 3.08 ja 3.05. Arttu veti pari kierrosta, muuten sitkuttelin yksikseni. Edessä näkyi Jarkko& Jarkko ja huikea kisa pronnista oli käynnissä.

Vitosen väliaika 15.17 ennakoi alle 31min aikaa vaikka hiukan hyydyttäisiin. Lopputonnit kulkivat 3.06, 3.08 ja 2.57. Viimeiseen sai sitä tuttua itkuraastoa ja hiukan harmittaa hitaat 7.s ja 8.s tonni. Ne ovat tärkeitä lopputuloksen kannalta. Loppuaika 30.43 ja viides sija tyydyttävät miestä.

Kymppi oli kyllä mielenkiintoinen kisa ekaksi mun ja Kallen sählätessä kärjessä. Jännitystä lisäsi Räsäsen ja Utriaisen viime aikaiset koomailut sekä spekulointi pronssin kohtalosta. Järvenpää oli kyllä kesän ekalla ratakisalla yllätys ja toivottavasti sai puhtia jatkoa ajatellen neljännestä sijasta huolimatta.

Turun uusi mondo oli mainio. Sopivan pehmeä pinta, mutta kimmoisa ja hyvin eteenpäin vievä. Olen juossut vitosen ja kympin
enkkani samalla kentällä tosin vanhalla pinnoitteella. Tänään huilitaan ja huomenna vitosen kimppuun.


Nyt äänestämään! 'Run Like A Butterfly' http://t.co/LQsURLf #hipstamatic

5 kommenttia:

  1. Hieno suoritus kympillä, onnea.
    Tsemiä su kisaan.
    t.AT

    VastaaPoista
  2. Onnea hyvästä juoksusta. Askel tv-ruudusta käsin näytti rennolta ja vetävältä. Hyvä, että oikeaan paikkaan saa kulun kohdalleen.

    Alun vetohommissa tuli jokunen ylimääräinen metri, kun kaarteessakin kakkosrivissä juoksit paikkaa tarjoten -mitä olisi Lasse Viren sanonut moisesta:)

    Vitoselle varmaan helppo lähteä, kun kympiltä tuli onnistuminen. Tsemppiä.

    VastaaPoista
  3. Hyvä juoksu! Onnittelut!

    VastaaPoista
  4. Onnittelut hienosta juoksusta, hyvältä meno näytti. Tsemppiä vitoselle!

    VastaaPoista
  5. Jännityksellä seurattiin tv:stä. Hienosti juostu. T. JE

    VastaaPoista