perjantai 23. marraskuuta 2007

lepoa tiedossa

Työviikko alkaa alkaa vedellä viimeisiään. Kohta saa nukkua hiukan pidempään ja käyttää aikaa johonkin muuhun kuin työhön/opiskeluun. Silti sporttia ei voi unohtaa. Lenkillä on käytävä viikonloppuisinkin. Palautuneena se on vain huomattavasti mukavampaa ja sunnuntain pitkä lenkki jopa viikon kohokohtia varsinkin jos alla on kunnon yöunet.
Tänään oli taas sählinkipäivä. Töitä ja vielä se tenttikin, mihin piti/ olis pitänyt lukea ruotsinkielinen 400 sivuinen kirja. Kerran selailin sitä vähän ja niillä tiedoilla sitten tenttiin. Tarkoituksena oli vain mennä lukemaan kysymykset, mutta tenttisalista sai poistua vasta kun puolituntia oli kulunut. Aloin siinä kirjoittamaan ja vastasin kysymyksiin vaikkakin asian vierestä. Tenttiin lukeminen olisi kyllä mielenkiintoisempaa, jos tenttikirjan saisi edes lainaan. Yölainat ovat lyhyitä eikä energiaa tahdo riittää illalla treenin jälkeen lähteä vielä kirjaston lukusalikappaletta lukemaan. Jostain on tingittävä ja tässä elämäntilanteessa ei ainakaan urheilusta. Onhan mulla jo yksi maisterin tutkinto alla.
Viikonloppuna tulee oma isä kylään, luvassa leffassa käyntiä, jutustelua ja kämpän siivousta. Hyvä että joku tulee jeesaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti