lauantai 25. helmikuuta 2012

Vaajakosken testijuoksu







Viikon toinen kovempi reeni on paketissa. Suoritin sen Vaajakosken testijuoksun yhteydessä. Keuhkot saivat siis tuulettua reilun puolen tunnin suorituksen ajan raikkaassa kevättalvisessa säässä. Keli oli jokseenkin haastava, kun kovalle lumelle oli satanut pari senttiä uutta lunta. Nastakengät olivat nyt ehkä kolmatta kertaa jalassa ja täytyy myöntää että ei lipsunut niin pahasti kuin lenkkareilla. Juoksuvauhti tosin oli todella säälittävää. En olisi ikinä uskonut, että 3.40 vauhteihinkin saa tehdä täyden työpäivän, mutta niin vain tänään kävi.

Hieman etukäteen olin ounastellut veristä taistelua Marko Partasta vastaan, jolla oli kuitenkin orastavaa vatsatautia aamulla, mutta joka pisteli kotosalla saman reenin aika lailla samaa vauhtia kuin minä. Sain siis taivaltaa koko matkan itsekseni mikä oli lopulta ehkä hyväkin asia. Kireillä pohkeilla (torstain vedot) ja pakaroilla (eiliset penkillenousut) ei etukäteen ollut odotettavissa hyvää juoksua, mutta ei sitä kestävyysjuoksija aina voi olla hyvässä vireessä. Joskus on harjoiteltavakin eikä se niin vakavaa ole jos vähän jumittaa.

Paikalla oli tällä kertaa 16 kuntonsa testaajaa. Meikä lähti runttaamaan heti alusta lähtien ja tonnit tulivat 3.23/3.38/3.42/3.25/3.36/3.30/3.41/3.40/3.42/3.32. Mistään lennosta ei siis voida puhua, vaan hyvän reenin sain kuitenkin aikaiseksi. Kisan jälkeen kävin Penan kanssa pitsalla ja juteltua tuli monen tutun kanssa. Samalla täyttyi päivän sosiaalinen kiintiö.

Eiliset reenit olivat 9km+2x100m ja töiden jälkeen 12km+1x100m Jounin kanssa. Ilta meni rötvätessä, saunoessa ja sluipaillessa.

Ylhäällä olevat valokuvat on otettu joulukuun testijuoksusta. Hippoksen maratonkerhon kuvaaja otti kuvat.

Ja lopuksi pieni kaupallinen mainos, pistäkäähän kalentereihinne. Kisa on siis viikkoa ennen SM-maantietä ja loistava viimeinen silaus kunnolle!

6. Pentin Pinkaisu sunnuntaina 15.04.2012 klo 13.00

10km:
Reittiennätykset:
Miehet: Henri Manninen 31.17 (31min alituksesta Pena maksaa 300e!!!)
Naiset: Elina Lindgren 36.17
Reitti virallisesti tarkistusmitattu 2007, Kari Ristanen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti