torstai 9. helmikuuta 2012

Jatketaan eilen aloitettua mustavalkokuvien esittelyä. Viereinen kuva on otettu Massawasta, mikä on ollut joskus vireä bilepaikka Asmaralaisille. Eritrean taloudellinen tilanne ei tällä hetkellä ole kovin hyvä ja yökerhotkin saavat rapistua. Katsotaan mikä on tilanne viiden vuoden päästä.

Alakuvassa elävä legenda Markku Varjo, joka kuvassa näyttää himoraastajalta. Sen verran mies on kyllä reenejä vetänyt että Juoksija-lehteen pitäisi päästä. Päätoimittajalta hiukan asiaa tiedustelinkin ja katsotaan mikä on vastaus. Joka tapauksessa tekisi pieni matkaraportti Eritreasta kirjoittaa. Voin suositella paikkaa mailerista maratoonariin. Ihmiset ovat ystävällisiä, Asmaran arkkitehtuuri kiinnostava ja hintataso alhainen. Maa ei ole mikään massaturismikohde, mutta kuka sellaisiin haluaisi mennäkään?


Päivät alkavat Suomessa pidetä pikku hiljaa. Seiskan aamulenkit tuntuvat silti aika raskailta ja huomenna taidankin skipata kun on kisat tulossa. Tämä viikko on ollut ihan hyvää reeniä ja päivän vedoissa pikkasen painoi.

Ohjelma oli 4km vr+4x100m avarit+ 10x200m 1min seisoskelu palautuksella. Vedot meni siihen 31 pintaan ja vikat kolme 30 sekkaan. Mies jaksoi, mutta jalat eivät heiluneet tarpeeksi rivakasti. Tai suunniteltua vauhtia pääsin, mutta tunne oli kaikkea muuta kuin herkkä. Lihaksisto on selkeästi pikkasen väsynyt ja jumissa. Hieronta olisi tehnyt terää tällä viikolla, mutta onneksi sellainen on ensi tiistaina. SM-hallit on muutenkin tärkeämpi kisa ja toivotaan hyvää kulkua sinne.

Työharjoittelu etenee kivasti. Tänään oli monenmoista palaveria ja taas tuli opittua. Fyysisesti ei ole rankkaa, mutta aivot on aika kovilla kun yritän ymmärtää ja pysyä kärryillä kaikesta. Keväällä ei ole siis toista treenileiriä, mutta uskon että reenailu onnistuu Suomessakin. Tärkeä tavoite on Kuopion SM-puolimaraton ja toivotaan että siellä mies olisi kunnossa. Sitä ennen kuitenkin Haagin puolikas maaliskuun 11 päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti