sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Parin päivän blogipäivitystauko on ohi. Perjantaina otin rennosti ja koitin palautua seuraavan päivän kisaan. Jätin väliin aamulenkin ja illalla hintsailin ainoastaan 8km+2x100m. Selkeästi tuntui, että lihaksisto on vielä tukkeessa. Illalla kävin saunassa ja venyttelin hyvin siinä toivossa, että kroppa palautuisi. Nukuin pitkät kymmenen tunnin yöunet ja heräsin lauantaihin virkeänä. Aamulenkki 4km+2x100m ei yhtään parempia lupaillut. Tiesin että eurooppalainen maili ei tulisi kulkemaan.

Alkuverkan 5km juoksin Jonen, Robbanin ja Hapon kanssa. Fiilis oli kuin olisi lenkillä ollut, eikä herkkyydestä tietoakaan. Puhelin jo pojille, että tänään voi tulla hidas juoksu mun kohdalta. Tein avareita aika paljon varmaan 6x100m + rullaukset radalla kaarteisiin tuntumaa ottaen. Startin päätin ottaa varovasti ja perinteitä noudattaen jäin alussa muiden taakse. Siitä siirryin ulkoradoille, missä yleensä saa juosta rauhassa ja hakea omaa rytmiä. Kisassa se kyllä löytyi, mutta liian hidas. Aloin tasaisesti jäämään porukasta ja tonnin väliaika oli jotain 2.45. Siitä vielä pikkasen vauhti tippui ja loppuaika 4.10 on varmaan mun hitain koskaan hallissa. Jalat menivät hapoille, mutta ei pahasti. Olotila oli periaatteessa hyvä, mutta koneesta ei vain saanut tehoja irti. Tämä oli toki jo tiedossa ja ensi viikollahan se tärkeä kisa on. Harmi vain, sillä tänä vuonna Jyväskylään Hippokselle on tullut ihan mukavasti nylkkyporukkaa.

Sunnuntaina eli tänään Markun ja Jarin kanssa kevytvauhtinen pitkä 27km Vaajakosken suuntaan. Kulku oli hyvä ja luulen että myös kunto. Tässä vaiheessa vuotta ei tarvi hirveessä paniikissa olla jos ei kulje. Pääasia että tekee hyviä reenejä ja jalat pysyy kunnossa.

2 kommenttia:

  1. No ens viikonloppuna isket sitten oikeen kunnolla !
    Kiitti lenkkiseurasta, mukavata oli niinkuin aina.

    VastaaPoista
  2. Sinkkumiehelle sunnuntain lenkki on myös sosiaalinen tapahtuma isällisessä ja varttuneessa seurassa! ;)

    VastaaPoista