keskiviikko 8. helmikuuta 2012

leikkikenttä




Mustavalkoinen kuva tekee jännän tunnelman valokuviin. Tyhmempikin tajuaa, että kuvista puuttuu värit. Mutta onko mustavalkokuva automaattisesti vanhanaikainen ja ruma? Alimmaisen kuvan lasten leikkikenttään se ainakin tuo tietyn ekstra kalsean tunnelman. Betoninen liukumäki näyttäisi olevan sotatantereella. Yläkuvassa Markku osti banaaneja ja tunelma on vähintään mielenkiintoinen. Mitä Markku katsoo maassa? Keskimmäinen valokuva onkin jo perinteinen lässyn lässyn maisemakuva. Takana näkyvä aallonmurtaja on ainakin osan matkaa laivanhylky. Huomenna lisää otoksia.

Aamulla herääminen ei ole mitenkään herkkua. Seiskalta aamulenkille ei ole mun juttu tai sitten olen tottunut pääsemään liian helpolla. Tähän työharjoitteluunkin varmaan tottuu ja ensi viikosta alkaa unikin olla sikeämpää. Nyt olen jo puolihereillä ennen herätyskellon soimista.

Aamulla siis 9km+2x100m
Illalla 15km kevyttä+loppukiihdytys.

Illan reeni toteutui niin että juoksin Jonelle Myllyjärvelle, mistä mies hyppäsi letkaan. Lenkki jatkui pienen sakkokierroksen kautta Hippokselle, missä vartin verran sisätiloissa. Tunnin jälkeen palasin kämpille ja kelloa oli kulunut 1.15 ja kilsoja 15. Ohjelmassa olisi ollu vähä enemmän, mutta jalat oli pikkasen kipeät ja kisat tulossa lauantaina. Huomenna kuitenkin taas hallille pari vetoa tekemään ja perjantaina löysä päivä.

Harjoittelu jälihuollossa on ollut mielenkiintoista. Työntekijöiden rautainen ammattitaito on ihailtavaa. Iltapäivällä istuin kirjastolla kaupungin koulutuksessa. Meneillään on joku organisaatio uudistus. Mielenkiintoista oli kuunnella esityksiä ja todeta mielessä kuinka samaa veivausta päättäjätasolla tehdään jatkuvasti. Pitäisi tehostaa toimintaa ja säästöjäkin saada aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti