tiistai 7. helmikuuta 2012

Liikunta tuo hyvää oloa. Ei siitä pääse yli eikä ympäri. Vaikka alla on kohtuu raskas työpäivä voi pienen huilimisen jälkeen päästä hyvään treenivireeseen illaksi. Aamulla olin seitsemältä tamppaamassa yön aikana sataneella lumella aamulenkkiä (9km+3x100m). Pikkasen pöperöinen lumi kieltämättä jumittaa jalkoja, mutta näillä mennään.

Pakkanen kiristyi yllättäen illaksi vajaasta kymmenestä asteesta lähelle pariakymmentä. Hallille verrytellessä (4km) tahtoivat näpit jäätyä samaan aikaa kun piti kantaa vetotossuja käsissä. Vasta hallilla päätimme millainen reeni olisi edessä. Jounilla oli 2x8x300m 51 sekuntiin/ 100m eli 1min palautuksella. Avarit olivat 3x100m ja pikkasen kertoi mikä on päivän vire. Selkeästi maileri Jouni oli herkemmässä vireessä, mutta päätin roikkua miehen peesissä. Kaveri suostui onneksi vetojuhdaksi ja meikä hyödynsi leveän selän takana juoksemisen. Ekat 20m mentiin aina täysiä kunnes vauhti alkoi tasaantua. Tästä alkuspurttauksesta selvittyäni rytmi tasaanti ja 200m väliaika oli sen 34s. Ekan sarjan vedot menivät pääosin 50 sekunttiin ja toisen 49 sekunttiin ja kolme viimeistä oli 47, 46 ja 45. Viimeisessä vedossa Jone sattui tällä kertaa olemaan mua pikkasen nopeampi, mutta mun itsetunto kestää kyllä tappion.

Reeni jatkui 3kierroksen verkalla, aitakävelyllä ja piipahduksella salilla (selkiä/vatsoja ja pari leukaa). Loppuverkka oli 3km. Huomenna jälkihuoltoon opiskelemaan työtä. Tänään oli mielenkiintoinen visiitti Äijälän perhekotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti