torstai 6. lokakuuta 2011

Yksi viikko alkaa olla jälleen klaarattu. Tiistaina mätin vielä määrää vaikka väsymystä oli jo kropassa. Aamulla nykäsin 8km+3x100m ja illalla Henan kanssa 21km Sippuranniemen kautta. Päivällä olimme olleet Keskisuomalaisen tentattavana ja kuvattavana. Nyt odotan joka yö lehden putoamista oven postiluukusta. Sen kuultuani on pakko käydä katsomassa, josko juttu olisi julkaistu. Ei ainakaan vielä.

Keskiviikkona väsytti sen verran raakasti, että pidin aamulenkin jälkeen (9km+3x100m) loppupäivän lepona. Oikeastaan jo siinä vaiheessa kun olni nukkunut parin tunnin päikkärit puhui maalaisjärki levon tarpeellisuudesta. Vieläkään ei ole nuhaa, kuumetta tai muuta vastaavaa havaittavissa, väsymystä senkin edestä. Oli henkisesti melko raastavaa skipata iltatreeni, mutta uskoisin sen maksavan takaisin pitkällä tähtäimellä.

Tänään aamulla (9km+3x100m) jalat olivat levänneen oloiset. Ukkoa väsytti silti ja kauan sain tsempata itseäni että jaksoin lähteä ulkoilemaan. Illan reeni oli sellainen kisaan valmistava. Verkkasin 6km Harjulle missä 1x100m avausvedon jälkeen tein 10x200m 200m hölkkäpalautuksella. Keskiarvo pyöri siinä 31 sekunnin hujakoilla ja kyllä tuokin reeni alkoi painamaan loppua kohti. Harjun portit oli lukossa ja Anteron kanssa kömmimme portin ali päästäksemme kentälle. Vetojen päälle hölkkäsin 1km Hippokselle, missä tein 10x6 aitakävelyä. Sieltä sitten hölkkäsin 1km taisin Harjun purulle, missä tein 2x2 sarjan selkiä ja vatsoja. Sieltä sitten 2km kämpille ja reeni oli siinä. Illan reenissä juoksukilsoja 15km.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti