lauantai 29. lokakuuta 2011

Frankfurt TJ1



H-hetki lähestyy. Eilen illalla saavuimme tänne Frankfurttiin melko pitkän päivän päätteeksi. Taival alkoi klo kaksi Jyväskylästä ja päättyi kymmenen aikoihin hotelli Meiningeriin. Bussilla kesti tulla 1,5h lentokentältä Frankfurtin keskustaan. Eka bussi tuli aivan täyteen italiaanoja ja jouduimme odottamaan seuraavaa. Odotellessa kävimme iltapalalla. Yön nukuin hyvin tulpat korvissa, vaikka Toho ei edes kuorsannut..

Tänne tänään aamulla juoksimme 20min kevyttä ja tutustumme lähimaastoon. Starttialue löytyi samoin kuin kisaekspokin. Melko hyvin muistin mestoja seitsemän vuoden takaa. Päivä on mennyt melko nopeasti ja illalla olisi vielä kevyttä verryttelyä ennen iltapalaa. Numerolaput on haettu ja juomat on jo viety. Hotellissa oli kovia juoksijoita ja yksi jamppa tilasi 61.50 puolikkaan väliaikaa. Meinaavat siis tavoitella maailman ennätystä!

Suomalaisista sen verran, että osa on vireessä ja osalla on pieniä vaivoja. Pekalla on penikat vaivannu ja Fransiksellakin jotain juttua. Toivotaan silti, että molemmat juoksevat hyvin huomenna. Eihän sitä koskaa tiedä vaikka miten hyvin menisi..

8 kommenttia:

  1. Tsemppiä juoksuun! Otahan alku maltilla, matka on pitkä ja voimia tarvitaan loppupuolella.

    VastaaPoista
  2. Runtua koko köörille! Karatkaa kovaa!

    VastaaPoista
  3. Toivotaan että Franken keli on taas kerran, kuten yleensäkin kohdillaan.

    VastaaPoista
  4. Alku täysillä ja lopussa niin kovaa, kuin jaksaa.

    Tsemppiä!

    VastaaPoista
  5. Maraton livenä osoitteessa:
    http://www.hr-online.de/website/fernsehen/sendungen/index.jsp?rubrik=30666&key=standard_document_33394446

    VastaaPoista
  6. TJ?
    Missäs joukko-osastossa Miika on oppinut TJ-lukemia laskemaan. Veikkaan Keuruuta! Osuiko?

    Frankkehan napsahti ainakin kauden tuloksiin nähden yläkanttiiin. Onnea.

    t. kanta + peikko

    VastaaPoista
  7. Niinisalossa, siellä on tykistö jos et tiennyt. 3kk hyvää ja onnistunutta maraton treeniä. Olin kunnossa. Pitkiä reippaita, määrää, lihashuoltoa. Mitä olisi voinut tehdä toisin?

    VastaaPoista