perjantai 21. marraskuuta 2008

Meinasin jo kirjoittaa, että jumi sen kuin pahenee. Tänään kuitenkin alkaa jo tuntua että eiköhän se tästä. Lumen tulo ja puntilla käynti joka tapauksessa saivat paikat aika pahasti tukkoon. Aamulla juoksin 1.35 ja illalla tunnin. Lumella juokseminen tuntuu hieman erilaiselta ja nivusissakin ainakin alkuvaiheessa on tuntemuksia. Parasta on varmaan himmata vauhteja ja kiristää määräruuvia. Nyt kun tarkemmin muistelee niin joka vuosihan se talvi on tähän asti tullut ja lumen tultua on aina ollut pientä jumia. Sama juttu myös lumien sulaessa.

Päivän tentti meni kohtalaisesti ja heti lenkin plus lounaan jälkeen sen tekeminen vaati hieman skarppaamista. Iltalenkin juoksin pakasta vedetyilla Pegasuksilla. Jospa kroppa saisi siitä vielä hieman uutta ärsykettä.

4 kommenttia:

  1. Ei kai nuo oo näitä uusia tämän pegoja. Ainakin 06 ja 07 pegat on niin limput ja raskaat, että itku tulee. Vanhat oli niin sutjakat ja jopa kepeät. Nykyään ei pegoja viitti edes harkita... Kaikenmaailman pega+-kengät ja muut +niket vasta pelleilyä on...
    Kai se on pakko siirtyä brookseihin... ;)

    VastaaPoista
  2. Omasta kokemuksesta Pegasukset ovat paras kenkä lenkkeilyyn ja miksi ei hieman reippaampaankin. Nykyään juoksen myös Adidaksen cushioneilla, jotka myös ovat peruslenkkeilyyn hyvät. Molemmat ovat ehkä jonkun mielestä kömpelöt ja raskaat, mutta mielestäni parhaat tosiaan peruslenkkeihin. Tänään tosin juoksin pegasuksilla 12km 3.45 vauhtista reipasta lumella. Yleensä juoksen reippaat Niken Vomeroilla

    VastaaPoista
  3. Just!
    Eli et pidä Vomeroja liian vaimennettuina.
    Kisakenkä tuntuu juostessa niin erilaiselta, että en enää vomeroilla tai muilla todella vaimennetuilla juokse, kun tuntuu että askelkin on täysin erilainen.
    Ja eri lailla kuormitaa jalkaa.

    Mutta tässähän on eri koulukunita. Jännä kuulla aina eri mielipiteitä.

    VastaaPoista
  4. Itse asiassahan Vomerot on aika letkut verrattuna Asicsen kenkiin. Ei ole pronaatiotukea niin kuin ei ole Pegasuksissakaan. Vaimennettuja ne ainakin ovat ja joidenkin mielestä kanta melko korkealla. Mulle ne sopivat aika hyvin ja kun on vielä kapea jalkateräkin. Kisakenkinä on Air sterakit tai Adidsksen kilpurit.

    VastaaPoista