tiistai 4. marraskuuta 2008

Vuokrasin tänään ajankuluksi yhteiskunnallisen vaikuttajan, rap-artistin, 2 pacin omaelämäkerta elokuvan. Sunnuntaina katsoin 50 centin Get rich die trying. En varsinaisesti ole rapin suurkuluttaja, mutta musiikkia tulee kuunneltua silloin tällöin. Se mikä musiikissa kuitenkin kiinnostaa on yhteiskunnallinen viesti ja tausta. Köyhyys ja sen mukanaan tuomat ongelmat ovat usein laulujen teemoja. Voi olla vaikea suomalaisen tajuta rapin merkitystä, mutta tulevien presidentin vaalien maassa sillä on merkityksensä. Yhteiskunnalliset olot ja toivo muutoksesta saa varmaan monen äänestämään Barrack Obamaa. Mikäli hänet valitaan, on mielenkiintoista seurata tapahtuuko maassa mitään muutoksia.

Tänään aamulla 1.30 eli noin 17km+2x100m. Iltalenkki jäi väliin, kun jalkapöydässä oli hieman tuntemuksia.

3 kommenttia:

  1. Keniassa juhlitaan Obamaa, aivan kuin olisi menossa Kenian presidentinvaalit...

    VastaaPoista
  2. Keniassa monet kerrat käyneenä ja naapurimaassa vuosia asuneena, on ollut todella mielenkiintoista seurata USA.n vaaleja ja Obaman voittoa. Todella , on tehty historiaa.Keniasta löytyy nyt varmasti valtavan paljon sukulaisia, jamaa!!Tutapata nini?
    AT

    VastaaPoista
  3. Heh. Varmaan Obaman valtavan suuri suku + naapurit+ kissat ja koirat haluavat muuttaa sukulaispojan luokse. Suvun käsitehän on Afrikassa melko laaja..

    VastaaPoista