maanantai 24. marraskuuta 2008

Olipahan melkoisen kova treeni tänään. Keli oli tehnyt ulkona juoksemisesta haasteellisen, mutta silti ei halliin menty. Ns. Keuruun maili oli jälleen käytössä kymmenen kierroksen ajan niin että joka toinen kierros mentiin kovaa. Vierailevana tähtenä alkumatkasta oli Tommy Granlund. Vauhdit eivät olleet maltillisempia kuin paremmassa kelissä juostut treenit. Sykkeet eivät mulla nousseet juurikaan yli 170, mutta töitä sai tehdä pienen lipsumisen kanssa. Päälle 5x100m hallin puolella. Kolmenkympin päivä niin sanotusti.

Laskeskelin viime viikon juoksukilometrit ja niitä kertyi yli 190. Siis varsin hyvää mättöä niin sanotusti. Vielä kun pääsisi kisaan tämän vuoden puolella... Puolikas voisi tehdä hyvää maratonia ajatellen. Jos en muuta keksi niin pitää odotella uudenvuoden juoksua. Mikä olisikaan tällä hetkellä parempi sijoitus juoksuun kuin häipyä pariksi viikoksi etelään tämän hetken kelejä karkuun. Eipä se ole muusta kiinni kuin siitä yhdestä. :)

Jyväskylän Kenttäurheilijat viettää 70-vuotisjuhlia marraskuun 13 päivä. Juhlan kunniaksi seura myy viirejä. Nyt on mahdollisuus tukea seuraa ja ostaa viiri takan koristeeksi. Vaihtoehtoina on iso ja pieni viiri.

2 kommenttia:

  1. Sjundeon seura on päättäny tukea JKU:ta ja samalla kunnioittaa seuran kiistatta kovinta urheilijaa ja ikuista henkistä voittajaa J.Hambergia! Täten seura sitoutuu ostamaan 17 tuhatta isoa JKU:n viiriä kappalehintaan 9centtiä kappale sisältäen jokaiseen viiriin omistuskijoituksen J.Hambergille! Kokonaishintaan 1530 euroa + rahtikulut. Lasku Hembergille eli suoran perintään. Se jono on pitkä joten rahojen saanti saattaa viisätyä 7 vuodesta 49 vuoteen. Kiitos kuulemiin.

    VastaaPoista
  2. Mika: Juhla on vasta joulukuun 13. päivä. e

    VastaaPoista