torstai 20. marraskuuta 2008

Eilen tuli välipäivä bloggaamisesta. Aamusta klo 8 olin ollut tulkkaamassa, jonka jälkeen pääsin lenkille. Juoksin 5km, vedin pari loikkaa ja juoksin 10km 4min vauhdilla. Edellispäivän penkillenousut tuntuivat jaloissa ja yritin pitää juoksun rentona. Aamupäivästä lähdimme Tampereelle tulkkikoulutukseen. Musta tulee valvoja uusille tulkeille ja arvioin heidän osaamistaan, kun he suorittavat asioimistulkkitutkintoa. Tuliaisina Tampereen TAKK:sta oli muutama läksytehtävä ja kello neljän aikaan syöty lounas, Macissa tietysti! Paluumatkalla yllätti oikein talvinen ja lumipyryinen keli. Illalla sain vielä onneksi motivoitua iltalenkille. Lenkkikaveriksi sain Antin, joka tarjosi vielä saunan kympin lenkin päälle. Hyvää teki kropalle, vaikka piriformis pakaralihas kiristeli entisestään. Tänään olikin sitten ensimmäinen lumessatarpomiskeli pitkään aikaan. Juoksin kympin ja jätin loppuvedot suosiolla väliin. Piti olla koko päiväksi puhelintulkkauksia omaan kännykkään, mutta ilmeisesti Kajaanin päässä ei tiedetty mun puhelinnumeroa ja tulkkikeskuskin oli kiinni koulutuksen vuoksi.. heh easy money.. Käytin päivän huomiseen tenttiin lukien saaden iltapäivällä kuulla, että toinen tenttikirja olikin vanha enkä voisi sitä tenttiä. Jaaha ajatteli, ei mitään uutta meikäläiselle. Tyynesti varasin uuden tenttikirjan kirjastosta. Saapahan huomenna vastata sitten yhteen essee kysymykseen EU-Suomen sosiaaliturvajärjestelmästä. Faija tulee kylään viikonlopuksi ja ohjelmassa on ainakin Bond-elokuva.

Iltareeni oli seuraavanlainen. Verryttelyä 6km 4min vauhtia Kuokkalan graniittiin (entinen väestönsuoja). Siellä 2x5x20sekuntia loivaan mäkeen hölkkäpalautuksella/4min pal. Tossu piti hyvin, mitä nyt kestojumi vaivasi. Yritin helpottaa oloa reippaalla alkuverryttelyllä. Loppuverra oli suorinta reittiä kämpille, n 3km. Toivotaan, että huomenna juoksu ei olisi enää jäkittämistä. Tässä ei nyt ilmeisesti ole kisan kisaa pitkään aikaa, joten reeniä on tiedossa tavoitteena tammikuun maraton.

1 kommentti:

  1. Näillä näkymin sunnuntain lenkki on suunniteltu Jaskan ja Matin kanssa aamuksi. Pääsenetköhän mukaan kun faijakin on tulossa kylään?

    VastaaPoista