sunnuntai 15. toukokuuta 2011

tv-aika maksimoitu



TV-aika on maksimoitu tällä kunnolla. Sen puolesta parempaa "menestystä" ei SM-maastoista olisi ollut odotettavissa, mutta
juoksupuolella hiukan jäi hampaankoloon. Lähdin perinteisesti terävästi matkaan rivakasti mutta kontrolloidusti. Juoksu tuntui helpolta, enkä vetänyt ylirytmiä. Ajattelin, että heti kun alkaa painamaan passailen ja etsin oman vauhtini. Tällä kertaa se hetki koitti toisek kieroksen loppuvaiheissa. Oikein mielelläni olisin vielä pari kierrosta sätkinyt mukana, mutta ei niin ei. Katselin edessä loittonevia selkiä ja eilen suunnistuksessa kilpaillut Boström jäi iskuetäisyydelle. Yritin ja yritin, mutta välimatka ei kaventunut. Mulla oli hiukan hengitysvaikeuksia ja luulen, että aamulla juotu kahvi hiukan karvisti vatsanpohjaa. Viime lauantaihin verrattuna juoksu oli paljon työläämpää, mutta niin oli kilpailuiden tasokin.

Juoksin maratontossuilla kisan ja se oli hyvä valinta. Pitoongelmia ei ollut ja kenkä rullasi hyvin alamäissä. Käytännössä reitillä oli kaksi kolmasosaa tasaista ja alamäkeä. Loppu puolikikometriä oli ylämäkeä. Etukäteen pehmeä pururata herätti keskustelua kuten normaalisti, mutta ihan hyvä siinä oli juosta. Maalissa jalat oli aika tyhjät, mikä tarkoittaa sitä että reitti oli raskas.


JKU sijoittui joukkuekisassa hopealle kokoonpanolla Hena (toinen), meikä (7s.) ja Jonne Lakanen (9s.). Seuran värit olivat esillä myös M19 sarjassa, missä joukkue otti hopeaa. Miesten pikamatkallakin olisi tullut lätkä, jos kolmas kaveri olisi ollut kohtuu sijoilla. Jaakko (10s.) veti ihan ok ottaen huomioon matkustus ja aikaero. Juha (9s.) runttasi taas hyvin ja toivottavasti jatkossa on juoksutouhuissa mukana. Jouni (kuvassa) joutui ottamaan vauhtia ensiaputeltan kautta, mutta toipunee flunssasta vielä hyvää kuntoon!

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä toi oli tosi hyvä kisa sulta vammojen jälkeen. Luulen, että se juoksemattomuus vamman aikana teki sulle vaan hyvää. Jotenkin tuntui että ennen sitä vammaa reenisi oli vähän väkinäistä puurtamista, mutta sen jälkeen juoksuun on löytynyt entinen rallattelevaisuus.

    VastaaPoista
  2. Kiitti Zeta. Saatat olla oikeassa ja itsekin olen asiaa miettinyt. Taidan pitää jatkossakin välipäivinä ohjelmassa korvaavaa. Ehkä voimatasojen paraneminen on myös auttanut. Pyöräilyä ja uintia/vesijuoksua voi siis 1-2 kertaa viikossa ihan hyvin tehdä. Katsotaan millainen ratakesä on tulossa!

    VastaaPoista