lauantai 7. toukokuuta 2011

pm-maastot Mannila, Saarijärvi







Kisakausi on taas avattu. Se onnistui kaikin puolin hyvin. Vaikka kyseessä olikin vain piirinmestaruus maastot oli kyseessä tärkeä testi mulle. Se näytti missä tällä hetkellä liikutaan kunnon puolella.

Lähtöviivalla oli varsin paljon juoksijoita. Oli maileria (Puttonen, Rehnström), raajarikkoa (meikä), flunssasta toipuvaa (Anttonen) sekä suuri joukko innokasta raastajaa. Kisa juostiin Mannilan loistavissa kangasmaastoissa. Alusta oli kimmoisaa ja sopivan vaihtelevaa. Pienen lisälenkin jälkeen kiersimme viisi kertaa isomman reilun kilsan kiekan.

Lähdin alusta alkaen pitämään vauhtia. Mailerit tosin olivat edellä kymmenen metrin juoksun jälkeen, mutta kapeana kaverina pääsin livahtamaan hartioiden välistä. Katselin, mitä tekee Anttonen tai Partanen. Eka kierros tultiin vielä sovussa, mutta jo ekaan 300m loivaan mäkeen Partanen pisti hönkää. Itselläkin mäki kulki kohtalaisesti ja varsinkin sen jälkeinen tasaisen vaihteleva maasto. Erkanin pojista pikku hiljaa ja juoksuni tuntui todella hyvältä. Leskinen kertoi jälkikäteen fiilistelleensä kuinka helpon näköiseltä juoksu todella näytti. Valmentaja antoi ohjetta kontrolloida hengitystä viimeiselle kierrokselle lähdettäessä ja vauhti ehkä hiukan vielä kiristyi. Kaikin puolin kisasta jäi valoisa mielikuva.

Tunnelma kisoissa oli kuin parhaassa kyläkisassa. Kisatoimisto oli vanhan kyläkoulun takana sijaitsevassa varastossa joka muistutti latoa. Miehille ja naisille oli yhteinen oleilutila ja vessakopit oli hankittu. Tulospalvelu sijaitsi asuntoautossa. Makkaraa ostin kisan jälken. Tulokset tullee tänne. Joitain kuvia löytyy tuolta. Raportti hevoskuurissa. Vaajakosken kuohun sivuilta löytyi vihdoin tuloksetkin!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti