keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Reenit: Ti 12km+3x100m+50x penkillenousut, ilta 1h vesijuoksua+500m uintia, ilta juoksukoulu klo 18-21, juoksua yht. 6km.
Ke 13km+ 6x100m loiva ylämäki, ilta 2h pyöräilyä, keskivauhti 27,7


Tekevälle riittää puuhaa. Eilen jouduin jo pohtimaan, miten jaksan puskea koko päivän läpi. Aamusta tuntui väsymys edellispäivän tonneista. Pohkeet oli aika lailla liekeissä. Päätin, että en tee toista jalkalenkkiä vaan korvaavaa. Tavoitteena saada vesijuoksulla reeni ja veden hierova vaikutus pohkeisiin. Olo oli ainakin rento, kun suuntasin Hippokselle kolmioleipä ja doctor pepper limppari kädessä. Vetäsin ne huiviin ja olin valmis Antin vetämään juoksukouluun. Osallistujia oli sen verran paljon, että jaoimme reeniryhmän kahtia. Eka porukka ennen luentoa ja jälkimmäinen sen jälkeen.

Juoksukoulun jälkeen kämpille fillaroidessani olin aivan fiiliksissä. Tämä on sitä mitä on hauska tehdä ajattelin mielessäni. Kämpille päästyäni makoilin telkkarin edessä ja söin ruisleipää. Aivotoiminta oli aika lailla nolla. Ajoissa nukkumaan.

Seuraavana päivänä kymmenen tunnin yöunien jälkeen lähdin aamulenkille. Aamuohjelma ei ollut tiukka ja juoksin 13km Niken footbodin mittaamana. Pohkeet oli edelleen aika kipeät. Pääasia kuitenkin on että jalkapöytä on kunnossa ja seitsemän viikkoa on tehnyt tehtävänsä. Huomenna rentoja satasia ja illalla hieronta. Välissä hiukan tienaamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti