torstai 19. toukokuuta 2011

lepopäivä?

Tänään olisi ehkä jo kannattanut pitää lepopäivä. Aamulla puoli yhdeksän fillaroin kovalla sykkeellä Palokkaan tulkkaamaan. Meni minuuttipeliksi ja tuntui että fillari ei rullannut tarpeeksi kovaa. Ehdin kuin ehdinkin ja tulkkauksen jälkeen rullailin huomattavasti kevyemmin takaisin kämpille. Tarkoitus oli lähteä siinä vaiheessa heti lenkille, mutta miestä väsytti. Makoilin hetken sängyllä, mutta en virkistynyt. Pistin popin soimaan ja ajattelin ulos suuntaamista. Siellä sateli vettä ja olin jo kerran kastunut. Kynnys lähteä lenkille oli todella korkealla. Vihdoin ja viimein olin ulkona ja hölkkäilin menemään. Kulku ei ollut paras mahdollinen mutta kevyen kympin sain veivattua +3x100m rullauksia. Menin suoraan tuulipuvussa entisen YLE:n taloon lounastamaan ennen puhelintulkkausta. Tarjolla oli hampurilaisia ja ranskalaisia! Kiiruhdin kämpille odottaamaan puhelinsoittoa, mitä ei sitten tullutkaan. Ilmeisesti asiakas ei sateisena päivänä ollut mennyt sairaalaan, minne mun oli aikomus tulkata.

Päivä jatkui töiden merkeissä ja raakana nautittu kahvi virkisti kroppaa kummasti. Niin hyvin, että sain sovittua iltareenistäkin. Koska pohkeet oli tukossa eilisestä päätin mennä uimahallille. Siellä tein salilla 50min perussettiä aina penkillenousuja ja takareisiä myöden. Päälle uin puoli tuntia.

Päivän kuvassa raastavat JKU:n miehet rinta rinnan. Toisella on sininen ja toisella valkoinen kisapaita. Henkseleitä muistuttavat raidat ovat kuitenkin samat!

Jarin ottamia kuvia SM-maastoista ja lauantain veteraanikisoista.

Niin siitä lepopäivästä. Koska levätä? Ennen kisoja sitä on hyvä harrastaa sopivassa suhteessa. Jos meinaa olla pitkänmatkan juoksija ei turhia rokulipäivä ole varaa pitää. Mulla ei ole viikonloppuna kisoja ja nyt pitäisi reenata. Siksi kävin salillakin hiukan jalkoja rasittamassa. Saapahan hiukan pidettyä voimatasoa yllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti