tiistai 10. toukokuuta 2011

ihan kiva päivä

Kesä tekee tuloaan. Lämpötila Suomessa lähenteli tänään hellelukemia. Näin äkkiseltään ilma tuntui jossain vaiheessa jopa kuumalta. Aamulenkin juoksin tänään vasta hiukan ennen puolta päivää ja jalat olivat aivan tukkeessa. Palautuminen eilisestä rypistyksestä oli vielä kesken. Juoksin kympin ja rullailin hiukan ennen kuin jatkoin taas töitä.

Neljältä olin uima-altaalla tekemässä vesijuoksua Jounin kanssa. Parikymmentä minuuttia meni nopeasti ja pian piti siirtyä jo kauhomaan. Uin kilsan verran ja nautin siitä, että yläkroppakin sai hiukan tehdä töitä. Saunomisen jälkeen oli edessä siirtyminen toiselle rastille. Tämä tapahtui K-kaupan kautta, mistä hain hiukan potkua iltaohjelmaan.

JKU:n juoksukoulu alkoi kuudelta ja tänään katsastettiin juoksutekniikkaa. Innokkaat juoksun ystävät kirmailivat lammen rantaa eri vauhdeilla yrittäen keksiä miten juosta. Ohjeita oli ensin annettu Antin toimesta ja sen jälkeen teoria siirrettiin käytäntöön. Sain tai jouduin itsekin hölkkäilemään jonkin verran. Tämä kuitenkin tuntui palauttavan tällä kertaa. Pakaran pidon harjoittelu sopi myös itselle. Kämpille fillaroidessa oli jälleen hyvä fiilis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti