maanantai 23. toukokuuta 2011

jumissa

Ukko tuntuu olevan jumissa. Viikonlopun polttarit varmasti näkyvät väsymyksenä, mutta myös jalat ovat aivan tukkeessa. Polviin sattuu juostessa, mikä on merkki kireistä etureisistä. Hierojalle pitäisi päästä ja ens lauantaina olisi kauden avaus radalla. Ohjelmassa on nimittäin ratavitonen Belgradissa mikäli nyt lentokoneet suostuvat lentämään.

Islannin keikalta tuli menestystä viikonloppuna. Sekä voitto miesten että naisten kisasta ratakympiltä. Kyseessähän on ratamatkojen kuningaslaji. Mieli olisi tehnyt olla paikalla vaikka omilla kustannuksilla kilpailun ulkopuolella. Kevät meni miten meni. Toisaalta Riston polttarit olivat sen verran maailmaa mullistava tapahtuma, että niissä riittää muisteltavaa. Samalla tuli otettua yhteyttä Tampereen muihinkin kavereihin. Ystävyys ei ole itsestäänselvyys. Sitä pitää vaalia.

Juoksin aamulla 9km +6x100m. Enemmänkin olisi ollut aikaa juosta, mutta jalat olivat tukossa. Iltapäivällä saderintama saapui Jyväskylään ja keli muuttui lennosta. Moni oli varmaan lähtenyt töihin teepaidassa ja paluu mahtoi tapahtua sateessa ja tuiskeessa. Hölkkäilin Myllyjärvelle, missä Jounin kanssa kiersimme Kotalampea. Jari on mitannut reitin tarkkaan ja huoltokopin seinään kiinnittänyt kilometrivauhti taulukon. Asiallista.

Iltalenkki siis 1.15 eli n.16km+ kiihdytys. Jalat olivat todella tukkoiset. Toivon tilanteen helpottavan, mutta huomenna pitäisi tyrkätä tonneja. Keskiviikolle yritän saada hieronnan ja torstaina illalla olisi jo siirtyminen pääkaupunkiseudulle. Viikonlopulle on siis tarjolla uusi maa maapallon kartalla. Turismia ei liene hirveesti aikaa harrastaa, mutta ainakin paikallisen urheilukentän pinnoite tulee tsekattua. Tavoitteena on juosta alle 15min ja tällä hetkellä se tuntuu kaukaiselta haaveelta. Vielä kun uimahalli meni remonttiin ei sinne ole asiaa vuoteen. Toinen polskuttelupaikka sijaitsee Vaajakoskella..

Nyt kannattaa Martin kymppi 11.6 merkata kalenteriin!

Tulosbonusrajat
Miehet alle 29.00 500e, alle 30.00 300e, alle 31.00 200e, alle 32.00 100e
Naiset alle 34.00 500e, alle 35.00 300e, alle 37.00 200e, alle 38.45 100e

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti