keskiviikko 18. toukokuuta 2011

keskiviikko

Palautuminen viikonlopun kisoista on hyvässä vauhdissa. Välillä jo hieman harmittaakin, että en omakustanteisesti lähtenyt Islannin PM-kympille hyvää aikaa tavoitelemaan. Valintaan kisajoukkueeseen seitsemäs sija ei riittänyt ja tällä kertaa matkaan lähetettiinkin hieman nuorempi joukkue + Happo.

Aamulla lykin kevyen kympin ja rullailin 5x100m. Tein myös 2x50 penkillenousuja. Kyseessä on itse asiassa hiekkalaatikon reuna, mutta toimii kuitenkin. Illalla oli ohjelmassa radalla vetoja. Ennakkoon ajattelin vedellä kunnon määrän, mutta piikkareilla juostuna kuuden jälkeen jalat olivat jo aika valmiit. Kolmen minuutin palautuksella juostuna ajat olivat 3.05, 3.01, 3.00, 2.59, 3.00, 2.57. Takasuoralla puhalteli tuuli aika voimakkaasti ja se hajotti juoksurytmiä. Hallissa juokseminen on kyllä paljon helpomman tuntuista. Nyt on kuitenkin ulkoratakauden aika. Verryttelyä ennen ja jälkeen vetojen tuli 4+4 ja avareita 5x100m kertaa kaksi. Päälle tein Harjun pururadan laitteilla selkiä ja vatsoja. Oli oikeen ulko punttis ja laitteet oli tehty kunnon hirrestä.

2 kommenttia:

  1. Keuruulla on 11.6 paljon paremmat olosuhteet kuin tuulisessa Islannissa;)
    Ja yritetään hommata muitakin puolentunnin miehiä mukaan kisaan niin ei tarvitse sinun yksin vetää soolona puoleen tuntiin.

    VastaaPoista
  2. Totta Islannissa tulee. Keuruu on jo kalenterissa. Pojat juoksevat tiistaina 31.5 Helsingissä, mutta mulla on silloin pääsykoe. Lisäksi kisa on keskellä viikkoa. Hienoa olisi jos saatte hommattua porukkaa viivalle!!

    VastaaPoista