perjantai 14. maaliskuuta 2008

viides paiva

Kylla sita alkaa vakistenkin jo laskemaan juoksemattomia paivia. Viides on menossa nyt ja vielakin vilutta aina valilla. Viime yona oli kuumetta ja sen laskiessa jarkyttava tuskanhiki.

En ole kuitenkaan taysin jaanyt tuleen makaamaan, vaan kevytta turismia on tullut harrastettua. Tanaan menimme 3km paahan bussilla, missa sijaitsee Santo Antonio. Kaupungista nakyy levean joen toiselle puolelle, missa sijaitsee Espanja. Mukana reissulla oli Joona Ojapalo, joka on yksin leireilemassa asenteella. Tulomatkalla tuli poikettua Lidl nimisessa ruokakaupassa

Tama Monte Gordo on elakelaisten, lahinna hollantilaisten, suosima lomapaikka. Urheilijoita on ilmeisesti melko paljon, mutta en ole viela lenkilla tai urheilukentalla kaynyt, joten heita ei juuri ole nakynyt. (kuva) Parempia aikoja odotellessa ostin kioskista oikein hienon tikkujaatelon.

4 kommenttia:

  1. yritä ny saada ittes kuntoo, hae pullo kirkasta niin pöpöt lähtee.

    kysyppä siltä päävalmentajalta joko joukkue karhu viestii on valittu ku ei täs oo kun neljä viikkoo enää siihenkään.
    T: kalle

    VastaaPoista
  2. Katsele nyt niitä maisemia ja keskity loppuaika TREENAAMAAN! Kallen pointti on ihan hyvä. Pöpöt vaan pois elimmistöstä ;)

    VastaaPoista
  3. Selvä, Kalle: muutama paikka varma. Muut miehet karsivat joko teivo cupissa tai palokka cupissa viikkoa ennen karhu-viestiä. Leskinen haastaa JKU:n junnut!

    VastaaPoista
  4. jaha, asia harvinaisen epäselvä.
    eiköhän sovita että hallikauden näytöt riittää ja loput karsii.
    T: kalle

    VastaaPoista