maanantai 3. maaliskuuta 2008

Kirjoitetaan nyt vaihteeksi suomeksi. Ei tää meininki mun blogissa nyt niin kansainvälistä ole. Saavat sujuvastia savoakin puhuvat selvää meikäläisen tekemisistä. Kallekin voi työpaikalla iltavuorossa lukea kuulumisia suomeksi :)
Päivä meni niin kuin arki yleensä menee. Sen verran oli kiirus, että jäi päiväkaffitkin juomatta. Sen huomas iltapäivästä kun alkoi ramasemaan kummasti. Pitikin ottaa pikku tirsat ennen ilta reeniä. Viikonlopun työputki varmaan vielä hiukan väsytti. Päivän reeni oli pitkäkestoinen neljä kertaa kolme kilomeetriä kolmen viidentoista vauhdilla. Palautuksena sen verran että syke laski alle 120. Aikaa siihen meni parisen minuuttia. Kulku oli hiukan väsynyttä, mutta jyräämällä se tuli kivasti. Juha veti ekan tonnin, mä toisen ja Eerikki kolmannen. Heleppoa kuin heinänteko. Huomenna on kauan odotettu hieronta. Harmi vaan, että paikat tuntuvat olevan nyt kunnossa ja SI-nivelkään ei enää pauku. Hyvä ja kallis hierojan pitäis olla. Muutamaan viikkoon en sitten hierojalle pääsekään. Lissabonin puolimaratoniinkaan ei ole kuin alle pari viikkoa. Mun startti numero on päälle 5000, toivottavasti pääsen lähtemään kuitenkin hyvistä asemista. Muuten hyvälle ajalle saa heittää hyvästit. Kelit Jyväskylässä on tällä hetkellä surkeat. Liukasta ja jäistä.

1 kommentti:

  1. helppoa kuin heinän teko, oliski.ite pystyin itku raivo raastolla vetää 3*3000 3.20 vauhilla, kulku totaalisen nolla.
    T: kalle

    VastaaPoista