tiistai 4. maaliskuuta 2008

Usein kuulee puhuttavan, että hyvinvointiin kannattaa panostaa. Omalla kohdalla tänään kyseinen toteamus koski hierojalla käyntiä. Kallis reissuhan se oli, mutta toivottavasti panostuksen arvoinen. Maksetulla korvauksella kun olisi saanut ostettua edulliset lenkkarit. Pitänee harvemmin käydä kalliilla ja useammin edullisella hierojalla.

Iltalenkki kulki aamuisen hieronnan jälkeen vaivattomasti. Tunti kaksikymmentä ja kevyitä spurtteja matkalla. Oli nautinto juosta 130 sykkeellä kun askel vei eteenpäin. Aamulla olin juossut 5km ja kävässyt puntilla heilumassa. Olo ennen hierontaa oli aika piestyn oloinen. Polvi ei noussut mihinkään. Tein mielenkiintoisen havainnon iltalenkin aikana hiljaista metsätietä juostessani. Edestä ja takaa saapui auto ja tottakai juuri minun kohdalla kohtasivat. Mikäköhän mahtaa olla todennäköisuus että auto x ja auto y lähtevät tulemaan eri suunnista ja juuri kohdassa z kohtaavat, missä juoksija hapuilee lumen penkkaa. Todennäköisuus varmaan lähempänä nollaa. Käytännössä vaan hyvin usein tuuri sattuu kohdalle. Onko kokemuksia?

Iltasella ennen lenkkiä käväsin kestävyysguru Jaakko Herrasen kanssa kaffella. Mies ei enää lenkille lähde yhtä helpolla, mutta ystävyys on säilynyt. Tsemiä Jaska tuleviin koitoksiin! Lenkiltä saavuttuani tein maittavan kiinalaisen aterian. Shanghai valmisnuudelia sekoitettuna jauhelihaan ja pakastevihanneksiin. Päälle soijasoosia niin kyllä maistui. Suosittelen!

1 kommentti:

  1. Itse olen kanssa huomannut etta mukavampi vetaa seuraavana paivana rennosti kuin etta yrittaisi palautua monta paivaa kovasta kasittelysta.

    VastaaPoista