maanantai 17. maaliskuuta 2008

Nyt alan taas pikku hiljaa päästä treenien pariin. Eilen sunnuntaina tein aamusta tunnin ja illalla 40min kevyttä. Paluu reitti tuli kyllä kieltämättä hienoa merenrantaa eli biitsiä pitkin. Olo alkoi vihdoin pikku hiljaa olla lähellä normaalia. Juoksu tietenkin oli tukkoista, mutta pääasia että pääsi baanalle. Sitä vartenhan tänne oli tultu. Maastot kyllä on parhaimmasta päästä.

Tänään sitten laitettiin kunto koetukselle. Aamusta juostiin seiska ja illalla huumori pois treeni. Maajoukkue juoksijoiden kanssa 8km kovaa kiihdyttäen. Viimeiset pari kilsaa maastossa juosten tuli jo 3.20 vauhdia ja Antti pisteli mukana tulemaan. Oma olo oli yllättävän hyvä, mitä nyt pakarat ovat edelleen tukossa liian ahkerasta penkin kuluttamisesta ja käännösten teosta. Sen siitä saa kun yrittää tienata.

Illalla on jo aika palkita itsensä kunnon illallisella. Eilen oli kiinalaista ruokaa, mutta tänään tyydyttäneen perus biffeihin ja sipsiin. Proteiinia sanoisi jaakko.

Haile pisteli mallikkaasti 59.14 Lissabonissa. Charles Kamathi kakkonen. Takalan aika jäi epäselväksi. Ei tainnut mies juosta.

1 kommentti:

  1. Miika miiina se juoksee ja kovaa:) huhu huhuhuuh..LOL..
    Oon kyl kade sulle tosta ilmastosta! Olis niin hienoa päästä juoksemaan meren rantaa pitkin...vähän myöh. tänä vuonna sitten.
    Pysyppäs sitten terveenä ja tsemppiä harjoitteluun ja tuleviin kisoihin;)

    VastaaPoista