keskiviikko 26. maaliskuuta 2008

kevyt päivä

Eilen tuli ihan kivasti kilsoja, kun illalla aamulenkin lisäksi juoksimme vielä Antin kanssa 16km. Loppumatkasta harjoittelin vielä loikkia Antin ohjastuksella ja lähtihän se lantiosta mistä pitäisikin. Stimmunki oli hyvä, paitsi Antilla joka valitti koomaa illalla. Tänään aamulla piti mennä tekemään kikkailuja, mutta Antti päätti passata ja tuli vain valvomaan treeniä. Harjoituksen jälkeen hänella olikin jo kuumetta ja mies sänkypotilaana. Harmin paikka, toivottavasti ei samaa tautia mitä mulla reilu viikko sitten…

Ite vedin aamulla 6km alle ja jalan heilutukset kävellen ja sitten hypellen, saksijuoksua, vuorohyppelyä yhdellä ja kahdella välihypyllä, yhden jalan kuopaisuhyppely, tasaloikkaa 6x, päkiähyppyjä x20, bortsov ja 5x60m juosten rennon kovaa. Päälle pari kilsaa verryttelyä.

Päivän rytmi täällä leirillä menee niin että sängystä ylös 8.15 ja lenkille 8.30. Aamupalalle ennen kymmentä, minä jälkeen lepäilemään huoneeseen. Välillä aamupäivällä käydään kylillä viemässä pyykkiä pestäväksi tai käydään netissä. Tänään loikoilin auringossa puoleen päivään asti kunnes ryhdyin lounaan tekoon. Anssi tuli morjestamaan iltapäivällä ja tsekkasimme tilanteen uima-altaalla ennen kahville menoa. Paikallisesta kahvilasta löytyy WLAN ja siellä tulee hengattua iltaisin netissä surffaten tai muuten rentoutuen. Iltatreeni on siinä viiden maissa ja tänään juoksin yksin reilun tunnin lenkin. Tarkoitus oli palautella huomisen pitkää reipasta varten. Menin niin hiljaa kun pystyin ja nautiskelin juoksusta ilman paitaa. Hyvin tarkeni ja Suomessa vastaavia kelejä on tiedossa vasta kesäkuulla. Väkistenkin tahtoi vauhti kiihtyä lopussa kun tuli ohiteltua hitaampia jyriä. Täällä Monte Gordossa on pilvin pimein juoksijoita näin huhtikuussa. Radalla on kuulemma tunkuakin. Itsellä radalla käynti taitaa siirtyä ensi vuoteen.

Huomenna aamulla klo 9 on Ekblomin pitämä palaveri. Pitänee mennä paikalle. Kiva olisi tietää sunnuntain kisasta mitä matkaa on tarjolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti