lauantai 8. maaliskuuta 2008

Saavuin myöhään eilen illalla tänne Parkanoon. Ennen matkalle lähtöä tein Erikin kanssa pari kymppiä niin että jälkimmäinen kymppi oli reipasta. Nopein mitattu kilometri oli 3.40. Päivän saldoksi tulikin 33km. Illalla kyllä hieman väsytti, mutta junaan oli raahauduttava laukkuineen. Tampereella oli tunnin odotus ja morjestin Ristoa, joka kiiruhti Pirkkahallin treeneistä vanhaa seurakaveria tervehtimään.

Tänään ohjelmassa oli vain yksi lenkki, mutta sitäkin pitempi. Paperilla luki 30km, mutta juoksin 2.20 ajallisesti, mikä on noin 28km. Kyllä siihenkin sai lykkiä. Juoksu kuitenkin kulki kohtuu hyvin ja mielessä oli seuraavan sunnuntain Lissabonin puolikas. Yksin juostessa kyllä lenkit tuntuu pidemmiltä. Toisaalta ei kulu energiaa jutusteluun ja saat juosta juuri niin hiljaa tai kovaa kuin huvittaa. Lenkki kiersi tutun Lapinnevan kautta, josta olen aikaisemmin kirjoittanut.
Riston etelän leiri lähestyy. Pari päivää sitten ääniä pojilla oli 400 ja nyt lukema huitelee jo 500 paremmalla puolella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti