sunnuntai 30. maaliskuuta 2008

Almonte

Tänään oli skabapäivä Almonte nimisessä kaupungissa Espanjan puolella. Startti oli kello 12 päivällä ja se tiesi sitä että lähtö oli puoli kasi ja herätys hieman sitä ennen. Kesäaikaan siirtyminen tiesi vielä sitä, että sai nukkua tunnin vähemmän. Sen verran miestä ramasi, että menomatkan nukuin autossa. Vielä toipilas Antti hoiteli autokuskin tehtävää. Perille saavuttaessa ensimmäiset junnut olivat jo lähdössä kirmailemaan. En tiedä Almonten kaupungin koosta, mutta runsaasti oli juoksijoita ja koko kaupunki näytti olevan hienosti mukana tapahtumassa. Kisan yhteydessä oli paikalliset esittelemässä maatalouden tuotteita ja maistiaisia sai kevään ensimmäisistä mansikoista lähtien. Tuli siinä samalla lounaskin syötyä kisan jälkeen.

Itse kisa meni kohtalaisesti. Neljän kilsan kohdalla voittaja erkani ja oli maalissa lopulta 50 sekuntia minua edellä ja olin siis toinen. Pitää tsekata minkä tason juoksija voittaja oli. Juostava matka oli 9.6km ja minulta aikaa meni siihen 31.20 eli noin 32.30 kympin vauhtia. Reitti oli alussa kohtuu tasaista asvalttia ja loppu puikkelehti kaupungin keskustassa mukulakivillä. Ei nyt mitään hurjaa vauhtia tullut vedettyä, mutta tyydyttävä treenikisa kuitenkin. Vaivanpalkkioksi sain ainakin 15litraa oliiviöljyä sekä muita maataloustuotteita. Arvoltaan varmaan sata euroa. Jaoimme ne monte Gordon finskeille. Illalla kävin vielä juoksemassa 12km ilman paitaa. Voi olla että muutaman treenin ehtii tehdä ennen kuin Suomessa pystyy vastaavaan. Kesää odotellessa huomenna illalla ollaan Tampereen Pirkkalan kentällä. Palaamisiin!

Suuria tunteita Etiopiasta

1 kommentti:

  1. Morjes,

    Ihan lupaavassa kevätkunnossa oot, joten ei muuta ku treeniä. Kerro sille Joonallekin, että Lepuskissa kunnon treenit jatkuu taas piakkoin. Nähdään kunnian kentillä!

    -Juza

    VastaaPoista